Τά Σπασε ο Ζαφείρης Μελάς στη Λεβαία + Video

Αναψυχή, θέαμα, πολλή μουσική και ένα εντυπωσιακό φινάλε επιφύλασσαν οι 2ήμερες εκδηλώσεις “Λεβαιώτικα 2017”, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λεβαίας.

Μέσα σε μια πραγματική λαοθάλασσα-φίλων του καλού λαϊκού τραγουδιού, Ζαφείρης Μελάς και Εβίτα Σερέτη, δύο απο τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου ενώθηκαν στην μουσική σκηνή, του δημοτικού πάρκου της Λεβαίας, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τα τραγούδια τους. 
 
Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Ζαφείρης Μελάς, κατέβηκε απο την σκηνή, για να τραγουδήσει μαζί με τον κόσμο επιτυχίες του όπως, “γειά σου μάνα σαλονίκη”, “σ΄ αγαπάω κοίτα”, “αγάπη λάθος” κ.α, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα, η οποία θα μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων.

Η κάμερα του blog Anapodoi, ήταν παρούσα σε μια ακόμα μεγάλη εκδήλωση, όπου συνομίλησε με τον καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη, Ζαφείρη Μελά, καθώς και με την γραμματέα του πολιτιστικού συλλόγου Τζέφυ Παπαδοπούλου, ενώ κατάγραψε αποσπασματικά το πρόγραμμα της συναυλίας.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΛΑ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ...ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ , ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ...ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΠΟΛΥ....ΕΝΑΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΣΑΣ...ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .