Ανέλαβε και τυπικά προσωρινός διοικητής στο νοσοκομείο Φλώρινας Ο Γ. Χιωτίδης

Προσωρινά καθήκοντα διοικητού στο νοσοκομείο Φλώρινας, ανέλαβε και επισήμως ο Γιώργος Χιωτίδης, μετά την παύση του πρώην διοικητή Νικόλαου Κοτοπούλη, απο τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

 
Υπενθυμίζεται οτι ο κ. Χιωτίδης είναι διοικητής των διασυνδεομένων νοσοκομείων Μαμάτσειο Κοζάνης και Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας και οτι αναλαμβάνει χρέη προσωρινού διοικητού στο εν λόγω Νοσοκομείο, ωσότου οριστεί (2-3 μήνες) ο νέος διοικητής, στον οποίο θα δώσει το χρίσμα ο ίδιος ο υπουργός, όπως είχε εξαγγείλει το προηγούμενο διάστημα.

Για τη νέα αρχή του νοσοκομείου Φλώρινας, βασική προτεραιότητα θα είναι οι προσλήψεις γιατρών, καθώς οι ελλείψεις ακόμη και σε βασικές ιατρικές ειδικότητες είναι πολλές, εμποδίζοντας την ομαλή λειτουργία της μονάδας.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Αγαπητε Σελτσα ή ΣΑΛΤΣΑ οπως θελεις το λες
    συγχαρητηρια δια την επιλογην του νεου Δ.Ν. φλωρίνης
    Ακομη μια αριστερα περιστερα θα πετα στους αιθερες του
    νοσοκομειου και θα βαλη ολα τα ++== ΣΤΡΑΒΑ== (ΟΠΩς ΤΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ) στις θεσεις τους.
    ΠΟΛΑΚΗΣ - ΦΛΟΡΙΝΑ 1=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορα αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Τι θα πρωτοκάνει ο Χιωτίδης σε τρια Νοσοκομεία? Αρνήθηκαν απο τη λίστα και επέλεξαν αυτή τη λύση? Οι πολίτες χρει΄ζνται σταθερότητα στην Υγεία. Πολύ περισσότερο στη Φλώρινα που βάλλεται απο παντού το τελευταίο καιρό. Εκτός και αν υλοποιεί η κυβέρνηση το όνειρο του Κου Χιωτίδη να είναι αυτός Διοικητής και στα πέντε Νοσοκομεία/ Που είναι το ενδιαφέρον σας Κε Υπουργέ για την ακριτική Φλώρινα και η αξιοκρατία που τόσο καιρό αναφέρεστες Απαντήστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει ...νοσοκομείο στην Φλώρινα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .