Άγνοια για την περίπτωση του μικρού ασθενούς απο τη Φλώρινα, δηλώνει το Ωνάσειο

Σχετικά με ανάρτησεις σε ιστοσελίδες που αφορούν στην οικονομική ενίσχυση οικογένειας από τη Φλώρινα, ώστε παιδί τους να χειρουργηθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, διευκρινίζεται οτι το παιδί δεν έχει εξεταστεί από ιατρό του Ωνασείου, επομένως δεν είναι ασθενής του Νοσοκομείου μας.

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο διευκρινίζει για άλλη μία φορά τα εξής:

Εφόσον υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη και το παιδί χρήζει εισαγωγής για επεμβατική ή χειρουργική αντιμετώπιση, η νοσηλεία καλύπτεται από το ασφαλιστικό του ταμείο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Στην περίπτωση που ο μικρός ασθενής είναι άπορος ή ανασφάλιστος, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο καλύπτει παγίως εντελώς δωρεάν τη νοσηλεία του, όταν δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως και τη διατροφή του γονέα που συνοδεύει το παιδί, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. 

Από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο



Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Εγώ έβαλα λεφτά νομίζοντας πως είναι για το παιδί οι υπεύθυνοι του εργατικού κέντρου θα έπρεπε να ντρέπονται…. Όταν ανακοινώνουμε κάτι τόσο σοβαρό διασταυρώνουμε πρώτα τα γεγονότα, αν είστε τόσο άσχετοι παρατηθείτε και σταματήστε να παραπλανάτε τον κόσμο.
    Οσο για τους γονείς ένα έχω να πω ξευτίλες να βάζουν μπροστά το παιδί τους για να βγάλουν λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχήν
    Το ωνασειο δεν χαρακτηρίζει ψεύδη την ανάρτηση, ούτε την διάγνωση, ούτε το ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.
    Το Ωνασειο (και προς τιμή του) ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση για βοήθεια αμέσως μετά το δημοσίευμα. Επίσης υποδεικνύει το τρόπο που θα πρέπει να ακουλουθησουν οι γονείς του παιδιού.
    Ο μικρός εξετάσθηκε από γιατρούς δημοσίου νοσοκομείου που πρότειναν στους γονείς το συγκεκριμένο ίδρυμα και τους ανέφεραν ένα κόστος που η οικογένεια δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Όπως όλοι γνωρίζουμε το κόστος σε μια χειρουργική επέμβαση δεν αφορά μόνο την νοσηλεία.
    Επίσης φαίνεται να κινητοποιήθηκε και το υπουργείο υγείας αλλά πάνω από όλα όλοι πι συμπολίτες που βοηθούν το βρέφος και την οικογένεια του.
    Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ έβαλα λεφτά αλλά δεν νομίζω να μας κορόιδεψε κανείς κάτι άλλο μάλλον εύχομαι να συμβαίνει αλλά όπως και να είναι όλοι μας περιμένουμε μια ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι παραπληνητικός και αναληθής τίτλος είναι αυτός; Αυτό καταλάβατε εσείς από το κείμενο; Που ακριβώς αναφέρεται η λέξη "ψευδής" μάσα στο κείμενο; Για ποιο λόγο δημιουργείται λανθασμένες εντυπώσεις;
    Και πως περνάτε σχόλια σαν το παραπάνω που χαρακτηρίζει με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο τους ταλαιπωρημένους γονείς που αντιμετωπίζουν μια τόσο σοβαρή κατάσταση για το παιδί τους; Ντροπή σας πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ anapodoi.blogspot.gr ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας πανε να βρουνε πόσα λεφτά κατατέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό καθώς και σε ποιον ανήκει πραγματικά ,αληθεια η τραπεζα θα τα επιστρέψει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλο θα ειναι πριν δημοσιευσετε κατι να ενημερωνεστε γιαυτο οπως και η ΕΡΤ η οποια προλαβε να βγαλει λαθος ανακοινωση .....ενημερωτικα λοιπον η οικογενεια εβγαλε ευχαριστηριο προς ολο τον κοσμο που ενδιαφερθηκε αφου ενημερωθηκε απο το Ωνασειο για τα περαιτερω της εγχειρησης του μικρου.
    δεν νομιζω πως εκμεταλευτηκε τιποτα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας". ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ . Ο ΩΝΑΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .