Οργή για Δημητριάδη, χαρακτήρισε κάτοικο των Αναργύρων “στημένο”(video)

Σήμερα Τρίτη 19/09, οι πληττόμενοι κάτοικοι των Αναργύρων του δήμου Αμυνταίου, προχώρησαν στην πρώτη μαζική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του χωριού, διαμαρτυρόμενοι για την βραδυκινησία της κεντρικής διοίκησης, να δώσει λύση στα προβλήματα που προκλήθηκαν απο τη μεγάλη κατολίσθηση στο ορυχείου Αμυνταίου, στις αρχές Ιουνίου.


Μάλιστα η χθεσινη σεισμική δόνηση της τάξεως των 2,7 ρίχτερ, με επίκεντρο την ίδια την Τοπική Κοινότητα Αναργύρων, ήρθε να εντείνει την ανησυχία των κατοίκων, οι οποίοι ζητούν επιτακτικά την καταβολή αποζημιώσεων και τη μετεγκατάσταση του οικισμού.



Μάλιστα σ’ αυτή την πρώτη συγκέντρωση δεν έλειψαν και οι εντάσεις, όταν κάτοικοι του χωριού, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Μίμη Δημητριάδη, ο οποίος με τη σειρά του δεν κατάφερε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του, χαρακτηρίζοντας στημένη τη στάση-συμπεριφορά ενός εκ των κατοίκων, απέναντι στο πρόσωπο του.



Δείτε το συγκεκριμένο επεισόδιο , έτσι όπως το κατέγραψε η κάμερα του kozan.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Δεν είναι πρόβλημα της κυβέρνησης λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν.κοζανης είναι πρόβλημα της πολιτικής προστασίας.
    Την πολιτική προστασία ποιός την κάνει κουμάντο η Μαρίκα;;;
    Πόσα θέλετε για να μας τρελαίνεται επιτέλους;;;
    Και μια ερώτηση κρίσεως στο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.κοζανης:Είπατε πως θέλετε άλλη επιτροπή να διερευνήσει το φαινόμενο ο κύριος Λέκκας δεν σας κάνει πια;Μήπως επειδή λέει την αλήθεια;
    Φτάνει επιτέλους με αυτές τις δήθεν επιτροπές φτάνει ο κόμπος έφτασε στο χτένι μην κάνετε ότι δεν βλέπετε άνθρωποι ζουν εκεί όχι ζώα. Δεν βλέπετε ότι ακόμα και τα ζώα έχουν εξαφανιστεί από την περιοχή λόγο του ρημαδιασμενου ορυχείου.
    Ξυπνήστε επιτέλους με ανθρώπινες ψυχές έχετε να κάνετε.
    Δεν σας φταίει κανένας αν εσείς που κυβερνάται αυτόν τον τόπο δεν μπορείτε να πάρετε μια σοβαρή απόφαση.
    ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να τον ορμηξουν όλοι μαζί να μην ξέρει από που να φύγει!!Γιατί δεν δεν έφερε αυτός την θεσμική επιτροπή? Παίζει με τον πόνο των άνθρωπον...ντροπή!!ΖΗΤΏ Η ΑΡΙΣΤΕΡΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΤΡΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .