...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο τουκ. Γιώργου Τσισμαλίδη Προέδρου Τ.Κ. Αναργύρων

Ο δρόμος στην τοπικη κοινοτητα αναργυρων αποκαταστάθηκε. Ευχαριστώ θερμά το ΛΚΔΜ και το ορυχείο Αμυνταίου που
ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μου και αποκατέστησε την οδοποιία που ταλαιπορούσε τόσο καιρό τους κατοίκους των Αναργύρων, των γύρω περιοχών αλλα και τις επιχειρήσεις.
Ο Πρόεδρος  Γιώργος Τσισμαλίδης     

3 σχόλια:

 1. Ασφαλτόστρωσαν ενώ επίκειται εκκένωση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο δρόμος προς Βαλτόνερο πρέπει να κοπεί ολόκληρος, έχει σημεία καθιζήσεων που συνεχώς αυξάνονται. Πέρνάς τώρα και περνάς μια βδομάδα μετά και συνεχώς βλέπεις και νέα σημεία που κάθονται. Εχουν περάσει τόσοι μήνες από τότε και ούτε καν σκέφτονται να καταργήσουν τον δόμο αυτόν, αλλά βέβαια αυτοί που θα αποφασίσουν πατάν μόνο Αττική Οδό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο στην ΔΕΗ.Μπράβο που διαλύει τοπικές κοινωνίες και μετά φτιάχνει δρόμους και ως διά μαγείας λύνονται τα προβλήματα όλα.Μπράβο σε όλους μας που ευεργετούμε αυτούς που μας καταστρέφουν.Τελικά πόσο άξιοι της μοίρας μας είμαστε;;;
  Η απονομή ενός βραβείου προς την ΔΕΗ φαντάζομαι πως δεν θα αργήσει να δοθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .