...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Απαγορευτικό στην κάμερα των Ανάποδων (video)

Ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίουκ. Ακριτίδης Βαγγέλης κατά την διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου επιτέθηκε και απαγόρευσε σε κάμερα των Ανάποδων να βιντεοσκόπηση απάντηση του σε ερώτηση για θέματα που αφορούν τους πολίτες του δήμου από την
κα.Μέλη Γιαννιτσοπούλου. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος κ.Θεοδωρίδης Κώστας αλλά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μωυσιάδης Κώστας ενημέρωσαν το σώμα αλλά και τον κ. Ακριτίδη πως τα μέσα της περιοχής ελεύθερα ως σήμερα κάλυπταν τα δημοτικά συμβούλια του δήμου χωρίς λογοκρισία ή άλλου είδους επεμβάσεις με τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να διερωτάται αν υπάρχει η δυνατότητα εξαίρεσης κάλυψης  ενός ατόμου από δημόσια συνεδρίαση.
Ίσως όλα τα παραπάνω να εκνεύρισαν περισσότερο τον κ. Ακριτίδη ο οποίος επιτακτικά και επιλεκτικά ζητούσε να του δώσουμε τα στοιχεία μας, κάτι που φυσικά δεν έχει γίνει σε κανένα άλλο μέσο και από κανέναν αιρετό στην περιοχή μας.

Δείτε τα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί: 

10 σχόλια:

 1. Και εσύ κ.Ακριτίδη,πολλές φορές είπες ότι θα αποχωρήσεις από τις συνεδριάσεις,αλλά ποτέ δεν το τόλμησες.Μόνο λόγια και φαμφάρες είσαι και μάλιστα παχιά χωρίς να γνωρίζεις τίποτε από τα θέματα των συνεδριάσεων,μόνο με το ακουστικό στο αυτί βρίσκεσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. βρε αγαπουλες η αναποδη με τον Θεοδωρίδη ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ στα πρότυπα της βόρειας κορέας!

  Ανάποδοι αληθεύει ότι θα 'έρθει στο Σόροβιτς για σεμινάρια δημοκρατίας και ο πρόεδρος Μαδούρο ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μουφοτασσοπουλογκιοζης1 Αυγούστου 2017 - 11:07 μ.μ.

  Χουντικευεις ακριτιδη...δημαρχε προσεχε τον με τετοιες συμπεριφορες φασιστοποιησε και εσυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι πολίτες του Δήμου Αμυνταίου έχουν δικαίωμα να ενημερώνονται για κάθε δημοτικό συμβούλιο.
  Είτε καλός είτε κακός ακόμα έχουμε δημοκρατία σε αυτή την Χώρα.
  ΘΑ πρέπει λοιπόν κάθε πολίτης να είναι ενήμερος για την θέση και την άποψη του κάθε Δημοτικού συμβούλου,για να είναι σε θέση να βγάλει ακριβή συμπεράσματα.
  Δυστυχώς αν κάποιοι δεν το επιθυμούν αυτό δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί, αλλά και αν υπάρχει για ποιό λόγο θα πρέπει να αποκρύπτεται η ΔΗΜΌΣΙΑ άποψη και θέση ενός Δημοτικού συμβούλου.
  Όσον αφορά τα τοπικά ΜΜΕ θα μπορούσε να γίνει ένας έλεγχος για το αν έχουν δημοσιογραφικές άδειες και λειτουργούν ΝΌΜΙΜΑ ούτως ώστε να παρευρίσκονται σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο.
  Αν αυτό δεν συμβαίνει και δεν υπάρχουν οι σχετικές δημοσιογραφικές άδειες να οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δικτακτορια ειναι θα ΠΕΡΑΣΗ . Σύντροφοι του Μαδουρο
  Made in ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ( ΠΑΣΟΚ )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΑΔΟΥΡΟ ΜΑΔΟΥΡΟ ΜΑΛΚΟΥΡΟ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!

   Διαγραφή
 7. Δήμαρχε κουράγιο.. Πως την παλεύεις με όλους αυτούς που έχεις δίπλα σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο κοσμος τον ψήφισε για να βλεπει την μουρη του, στο σπίτι του μπορει να κανει οτι θελει. Το δημαρχειο δεν ειναι σπιτι του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .