Παναγιωτίδου, Κωνσταντινίδης και Μπίρος για τον δήμο Φλώρινας; + Video

Ξεκίνησε η ονοματολογία, για τους πιθανούς υποψηφίων δημάρχους που θα διεκδικήσουν τους δήμους στη δυτική Μακεδονία.
Στο κεντρικό δελτίο του West Channel, τα ονόματα που ειπώθηκαν οτι θα διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο της Φλώρινας σε περίπτωση που ο νύν δήμαρχος, Γιάννης Βοσκόπουλος, διεκδικήσει το βουλευτικό αξίωμα, είναι η πρώην περιφερειάρχης και νυν ανεξάρτητη περιφερειακή σύμβουλος, η κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου, ο πρώην βουλευτής Φλώρινας και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης ο κ. Στάθης Κωνσταντινίδης και νύν χωρικός Αντιπεριφερειάρχης ο κ. Στέφανος Μπίρος.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ West. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο ανοησια σε βλακεια η πληροφορηση σας. Δημοσιογραφοι της πλακας που αναλογα με την πλακετα που παιρνουν απο καποιον πετανε ονοματα με στοχο να επηρεασουν. Τριχες ενημερωση. Κωμωδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΩΤΗΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

    ΜΠΙΡΟΣ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ στον ΠΑΓΚΟ

    ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιός Μπύρος ρε, ποιός Μπύρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει στο west ρε παιδια φτανει παιζετε ρεπορταζ στημενα απο τους εντολοδοχους σας που σας ταιζουν.Ο Βοσκοπουλος θα ξαναειναι υποψηφιος δημαρχος γιατι απλα ψηφοδελτιο δεν βλεπει οσο κι αν το επιθυμει.Ο Μπιρος θα ξαναειναι υποψηφιος με τον Κσρυπιδη και μονο στον Κωνσταντινιδη πεσατε μεσα γιατι κι ο ιδιος το εχει ανακοινωσει,δεν ειπατε κατι καινουριο.Οσο για την Παναγιωτιδου γελανε και οι καρετες καρετες στις παραλιες που λιαζετε η συμπαθης Λιζα. Ε οχι και υποψηφια δημαρχος ρε παιδια.Ελεος!Πιο πολυ για υποψηφια Σταρ Ελλας την κοβω.Ειδικα τωρα που ολα γινονται με κληρωση εχει πολλες πιθανοτητες να κληρωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια απο τα ίδια, τα χτεσινά. Αυτοι την ζωάρα τους ενώ η περιοχή στραγγαλίζεται μερα με την μερα. Ψηφίστε τους λοιπόν..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή έχουνε μωρέ ότι τους πούνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έναν Πελετίδη για την Φλώρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .