...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Δια-ιδρυματικό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης «Η επικοινωνία στην επαγγελματική ανάπτυξη οργανισμών και επιχειρήσεων»

Σας ενημερώνουμε ότι στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.) και στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας (Τ.Ε.Ι.Δ.Μ.) λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 το Δια-ιδρυματικό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης (Π.Δ.Β.Μ.) με τίτλο


«Η επικοινωνία στην επαγγελματική ανάπτυξη οργανισμών και επιχειρήσεων»

Το Π.Δ.Β.Μ. διοργανώνει σεμινάρια οχταμηνιαίας διάρκειας (400 ώρες), τα οποία συγκροτούνται από διδακτικές ενότητες που συνδυάζουν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα και παρέχουν εξειδικευμένες γνώσεις στην επικοινωνία στους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην Κοζάνη, Σαββατοκύριακο, σε πανεπιστημιακούς και άλλους επιλεγμένους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και οργανισμούς, καθώς και εξ αποστάσεως.
Το Π.Δ.Β.Μ. απονέμει Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης: «Η Επικοινωνία στην επαγγελματική ανάπτυξη οργανισμών και επιχειρήσεων» και πιστώνεται με τριάντα (30) πιστωτικές μονάδες ECTS.
Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της φοίτησής τους, οι επιμορφούμενοι έχουν τη δυνατότητα απόκτησης Πιστοποιητικού από τον Οργανισμό Phoenix Academy of Phoenix Register of Shipping, δίνοντάς τους την ευκαιρία για εισαγωγή στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία.
Η ιστοσελίδα του Π.Δ.Β.Μ. http://blogs.uowm.gr/cipd/  
Περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και η προκήρυξη του προγράμματος εδώ
Αιτήσεις γίνονται δεκτές από Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. Η αίτηση υποψηφιότητας πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://diaviou.nured.uowm.gr/cipd/
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Ευριπίδη Τσατσιάδη (email: etsatsiadis@gmail.com).

Με τιμή,
Η επιστημονικά υπεύθυνη του Π.Δ.Β.Μ.
Σωτηρία Τριαντάρη
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών
Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .