...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Ο πρώην δήμαρχος Βελβεντού, απαντά στην ανακοίνωση του δήμου Σερβίων – Βελβεντού: «Μας έκανες και γελάσαμε κύριε Δήμαρχε του Καλλικρατικού Δήμου»

Μας έκανες και γελάσαμε κύριε Δήμαρχε του Καλλικρατικού Δήμου. Αν δεν κάναμε τις πολύπλευρες κινήσεις μας προς πολλές κατευθύνσεις για να ξεκινήσει κάποια έρευνα και πίεση, ακόμα νερό στο Βελβεντό δεν θα είχαμε. 


Μας κοροϊδεύατε δύο μήνες με διάφορες δικαιολογίες και ψέματα. Ώσπου αναγκαστήκατε να εφαρμόσετε όσα σας λέγαμε από την πρώτη ώρα. Όσο για την Περιφέρεια ξέρουμε καλά τι προσφέρθηκε να κάνει για το συγκεκριμένο έργο όπως ξέρουμε καλά και την άρνησή σου να συνεργαστείς. 

Από δω είμαστε και παρακολουθούσαμε τα τεκταινόμενα, όσο εσύ ήσουν απασχολημένος με τον Δία, τις πρεσβείες, το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, τις αγορές, το δημοπρατήριο και άλλα πολλά.

Όσο για τις ψεύτικες λαϊκές συνελεύσεις, είναι αλήθεια πως περιμένουμε εδώ και τρία χρόνια να κάνεις εσύ τις δικές σου τις αληθινές. Μια έκανες και αυτήν επειδή τη ζητήσαμε εμείς.

Αλλά δεν φταις εσύ κ. Κοσματόπουλε, αλλά πρώτα αυτοί που σε σιγοντάρησαν να κατέβεις στο Δήμο και ακολούθως οι βελβεντινοί που «ντριμ-τιμ-άρισαν» το ψηφοδέλτιό σου. Θα ρθει η ώρα να τα πούμε «όλα».

Ο νοών νοείτω.
Μανώλης Στεργίου
Πρώην αυτοδιοικητικός
Νυν εθελοντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .