ΜΠΑΜ με Κρίστοφερ Κατόγκο ο Ερμής Αμυνταίου

Την επέλαση του στο μεταγραφικό παζάρι συνεχίζει ο Ερμής Αμυνταίου, ο οποίος τις επόμενες ώρες θα ανακοινώσει και επισήμως την απόκτηση του 34χρονου επιθετικού, απο την Ζάμπια Κρίστοφερ Κατόγκο.



Ο πρώην διεθνής συναντήθηκε με του παράγοντες του συλλόγου στα Χανιά και μετά απο πολύωρες διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές, ήρθαν σε συμφωνία για 1χρόνο.



Ο Κατόγκο, δεν έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, καθώς τη σεζόν 2009-2010 είχε αγωνιστεί μετά χρώματα της Ξάνθης, σημειώνοντας 2 τέρματα σε 28 αγώνες.



Αξίζει να σημειωθεί οτι ο διεθνής φόρ απο την Ζάμπια, διαθέτει και ευρωπαική εμπειρία, καθώς έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Αρμίνια Μπίλεφεντ και της Κοπεγχάγης. Το μόνο που προβληματίζει του ανθρώπους του Ερμή είναι, είναι ο τελευταίος τραυματισμός του ποδοσφαιριστή που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1 χρόνο, ωστόσο ευελπιστούν οτι σύντομα θα βρεί τον καλό του εαυτό, μέσα απο τα παιχνιδία.



Κάπως έτσι θα μπορούσε να φαντάζει η διατύπωση της μεταγραφής ενός μεγάλου ονόματος στον Ερμή, με αφορμή την σαρκαστική διάθεση που είχαν φίλοι της ομάδος , φωτογραφίζοντας τον συνεπώνυμο -με τον προαναφερθέντα ποδοσφαιριστή- έγχρωμο παραθεριστή στην παραλία των Χανίων.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Μάλλον για να πουλάει cd της παολας στους αγιοτες τον φέρνει ο κτηνίατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ καλή μεταγραφή τον ειχα δει με την ξανθη, θα κανει τη διαφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόεδρε σπαστους πλάκα και φέρε μαύρο φορ, να παθουν πανικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειπα και γω, που τα βρήκε τόσα λεφτάο ερμάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έρχεται ο πιου το μαύρο πιστόλι...τραγουδατε ρεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .