Απάντηση της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, στις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ Γιάννη Αντωνιάδη.

O βουλευτής της συντηρητικής παράταξης μέσα στην απέλπιδα προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,εκδίδει δελτίο μέσω του γραφείου τύπου, όπου στην αρχή αναφέρει ότι η τωρινή κυβέρνηση
«φέσωσε» τον ελληνικό λαό. Συνεχίζει αδιανόητα και αντιφατικά να εγκαλεί ένα πολιτικό κόμμα και την κυβέρνηση αυτού ότι δεν έχει να πει τίποτα για το σήμερα και το αύριο του τόπου και τις χώρας. Οι εκπρόσωποι αυτών που διοίκησαν την χώρα επί σαράντα έτη και οδήγησαν τον τόπο υπό την σθεναρή επιτροπεία των δανειστών, αυτοί που έχουν τις λύσεις αλλά εν τέλει διάλεξαν να τις καρπωθούν και να απομυζήσουν ό,τι απέμεινε από τον ελληνικό λαό,σήμερα παρουσιάζονται ως οι θιασώτες της αλήθειας και της χρηστής διαχείρισης.
            Αν νομίζει ο κ. Αντωνιάδης ότι με μία λέξη-αφορισμό «παρελθοντολογία», θα αποτινάξει την καταστροφική θητεία Σαμαρά-Βενιζέλου, όπου άφησε καμμένη γη, αυταπατάται. Όσο δεν θα απαντάτε στα αμείλικτα ερωτήματα για την παντελή απουσία παραγωγής έργου, τα ερωτήματα θα σας συνοδεύουν και δεν πρόκειται να απαλλαγείτε από αυτά από όποιο πόστο και αν υπηρετείτε την ΠΕ Φλώρινας. 
Εξίσου αντιφατική ακούγεται και διαβάζεται η καταγγελία περί συνεδρίου κομματικών στελεχών. Όταν ο ίδιος ως πρώην αντινομάρχης και ως έχων «περιφερειακή συνείδηση» απαξιώνει κατά τέτοιον τρόπο ένα συνέδριο που κάλεσε και συγκέντρωσε όλους τους παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας, συνδικάτα, μεμονωμένους επαγγελματίες και απλούς πολίτες. Απλά, ο κ. Αντωνιάδης και οι συνεργάτες του απουσίασαν, προκρίνοντας την κομματική τους ιδιότητα από την θεσμική, διότι ακολούθησαν την γραμμή της απαξίωσης που χάραξε ο κ. Μητσοτάκης.Αν τους ενδιέφερε ο τόπος μας, η Φλώρινα και η Δυτική Μακεδονία και όχι οι μικροκομματικές τους σκοπιμότητες θα ήταν στο συνέδριο που οργανώθηκε από την Περιφέρεια όπως πρόσφατα είδαμε στο αντίστοιχο συνέδριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Είναι τέτοιο το αντιπολιτευτικό μένος του κ. Αντωνιάδη και του αρχηγού του, που δεν διδάχτηκαν τίποτα από το αναπτυξιακό συνέδριο της Στερεάς Ελλάδας και την παρουσία σε αυτό του Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη.
Χαρακτηρίζουν ως «βαθειά αντιδημοκρατικό», ένα συνέδριο που έδωσε την ευκαιρία στους πολίτες και τους παραγωγικούς φορείς να καταθέσουν τις απόψεις τους στα στελέχη και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης, όταν επί της δικής τους κυβερνητικής πορείας υπουργοί, βουλευτές και κυβερνητικοί αξιωματούχοι κυκλοφορούσαν ως θωρακισμένοι αστακοί. Για αποκατάσταση της έννοιας «αντιδημοκρατικό» και επειδή για μας οι λέξεις και οι θέσεις έχουν τεράστιο νόημα, παραθέτουμε ενδεικτικά τις εξής ερωτήσεις:
1.                   Ήταν βαθιά αντιδημοκρατική η επιβολή του 5ευρου στα δημόσια νοσοκομεία; Αν ναι, ποιος την επέβαλε;
2.                   Ήταν βαθιά αντιδημοκρατική η επιστράτευση και η απόλυση εκπαιδευτικών; Αν ναι, ποιος την επέβαλε;
3.                   Ήταν βαθιά αντιδημοκρατική η καταλήστευση των ταμείων και το PSI; Αν ναι, ποιος την υλοποίησε;
4.                   Ήταν βαθιά αντιδημοκρατική η κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας με τον Ν. 4093/2012, όπου πολύ προσχηματικά και μεθοδευμένα οδηγούμασταν σταδιακά σε άδικες απολύσεις 15.000 υπαλλήλων; Αν ναι, ποιος την προέβλεψε;
5.                   Ήταν βαθιά αντιδημοκρατική η προβλεπόμενη «καινοτομία» αξιολόγησης όπου επέβαλε αναγκαστικά σε μια διαδικασία ανθρωποφαγίας, αποχωρήσεις υπαλλήλων κατά ένα υποχρεωτικό ποσοστό; Αν ναι, ποιος την προέβλεψε;
6.                   Μήπως τελικά είναι βαθιά αντιδημοκρατικό να κόπτεται ότι θα σε σώσει, αυτός που σε κατέστρεψε;
Αμέτρητα παραδείγματα που αφορούν στην «χρηστή» και «δημοκρατική» διαχείριση του τόπου από το προηγούμενο και αναχρονιστικό πολιτικό καθεστώς ασυδοσίας μπορούν να αναφερθούν σε όποιο τομέα της Δημόσιας Διοίκησης και αν ελέγξει κανείς. Όσο δε για την αναφορά σας για το Νοσοκομείο Φλώρινας και την υποτιθέμενη «πολιτική δίωξη» του κ. Κοτοπούλη, σας θυμίζουμε ότι εσείς και ο περιοδεύων θίασός σας (Οικονόμου-Φωτήλας), χαρακτηρίσατε ως παράδειγμα προβληματικού νοσοκομείου και προβλημάτων υγείας το Γ.Ν.Φ. –ενώ δεν είπατε τίποτα για τα υπόλοιπα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας. Κατανοήστε κ. Αντωνιάδη ότι οι αλήστου μνήμης εποχές, όπου εν μία νυκτί διορίζατε απόστρατους και συνταξιούχους τραπεζικούς με μόνο διαβατήριο την κομματική τους ταυτότητα και την οσφυοκαμψία τους σε τοπικούς παράγοντες του κόμματός σας, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Εμείς σε πείσμα των καιρών θα επιμένουμε σε αξιολόγηση,  διαφάνεια και αξιοκρατία.
Με έναν ακατάσχετο τοπικισμό και λαϊκισμό λοιπόν, ο κ. Αντωνιάδης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να πείσουν τον τόπο ότι δεν αποκόμισε τίποτα, χρησιμοποιώντας εκφράσεις καφενείου και αρχαΐζουσα ως ενδείκτη πολιτικού πολιτισμού. Η ντροπή δική σας κύριοι, φαίνεται πως το σύνδρομο στέρησης εξουσίας σας έχει επηρεάσει και αρνείστε να το αποδεχτείτε. Φαίνεται πως σας ανησυχούν οι εκλογές και τις ορέγεστε έχοντας την αυταπάτη πως ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου. Έχετε υπομονή και στις εκλογές του 2019 θα υποστείτε για τέταρτη φορά την οργή του ελληνικού λαού, ελπίζοντας ότι τότε θα διδαχτείτε από αυτές.
Μιλάτε για καταδίκες τόσο εύκολα, παραβλέποντας τα οικονομικά σκάνδαλα που αποκαλύπτονται με μορφή χιονοστιβάδας και αφορούν στην διαχείριση επί των ημερών σας,  χωρίς να αντιλαμβάνεστε πως αυτά αποτέλεσαν την πιο μεγάλη καταδίκη αυτής της χώρας. Εμείς δε, αναμένουμε την τοποθέτησή σας σε σχέση με τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Άραγε πόσες ανταλλαγές και συναλλαγές μπορεί να κάνει το κόμμα της «καθαρότητας»; Τότε θα επικαλεστείτε την περιφερειακή σας συνείδηση;
Καταντά λοιπόν κουραστική για την κοινωνία της Φλώρινας αυτή η εμμονή  του κ. Αντωνιάδη, που θέλει τα πάντα να ισοπεδώνει, παρά τις στοιχειοθετημένες απαντήσεις μας. Προφανώς και δεν θα επιτύχει το σκοπό, του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, καθώς οι πολίτες διαθέτουν κρίση και αντίληψη.




ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Επειδη διαθετουμε και μνημη και κριση θα πατε στον αγυριστο Τσιπροκαμενοι.Κουβεντα δεν λετε για τα δυο μνημονια που φορτωσατε το λαο στα δυο χρονια διακυβερνησης σς.Κουβεντα που απο το 2019 βαζετε βαθια το χερι στη συνταξη των μικρομεσαιων και τον μισθο των μισθωτων . Κουβεντα για τη ΔΕΗ που πουλατε .Κουβεντα για ολα τα αριστερα σας αγκυλωματα που στοχο εχουν την πατριδα ,τη θρησκεια,την αλλοτριωση ενος εθνους. Για αυτο θα πατε απο κει που ηρθατε στο 4% και θα κανετε "επαναστασεις" στα εξαρχεια.Διαλυσατε την Ελλαδα με τημ απειρια και τις εμμονες σας .Μονο σας νοιαζει πως θα καταργησετε την προσευχη στα σχολεια και τη σημαια που καιτε και μετα πως θα νομιμοποιησετε τους gay.Για αυτα ειστε μανουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταματηστε μα@@@@του ΣΥΡΙΖΑ να απαντατε,παιζετε το παιχνιδι της ΝΔ και του εθνικιστη Αντωνιαδη ,σταματηστε επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε γειά ρε ζυριζακια έχετε το θράσος και μιλάτε μας καταστρεψατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Οι συνεργάτες των Γερμανών Δυναστών της Μέρκελ αλληλοκατηγοριουντε την στιγμή που ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ξεδιάντροπα την χώρα.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο εισθαι στην κυβερνηση αλωνιστε την ελλαδα μεχρι που να την διαλυσετε μετα θα πρεπη να πατε στον κορυδαλο
    Απο κρανικιδεσ και καθαριστριες ,ερτ, και τοσα αλλα
    οικονομικες σπαταλες δεν εχετε αλλη επιλογη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .