...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Νέα ΚΥΑ για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής 
Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης,εξέδωσε ΚΥΑ με θέμα 
«Καθορισμός της διαδικασίας, των 
απαιτούμενων δικαιολογητικών για 
τη χορήγηση άδειας διατήρησης 
κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων 
καθώς και των προβλεπόμενων 
κυρώσεων σε εφαρμογή του άρθρου 17α του ν. 4056/2012 (Α΄52)».


Η απόφαση αυτή καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός ή πλησίον κατοικημένων περιοχών, επιλύοντας ένα από τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούσε για χρόνια τον κτηνοτροφικό κόσμο.

Η παρούσα απόφαση εφαρμόζεται σε υφιστάμενες, κατά την έναρξη ισχύος του ν. 4056/2012, κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, με δυναμικότητα μεγαλύτερη από αυτή  που  καθορίζεται  με  τις  αποφάσεις  των  οικείων Περιφερειαρχών για τη διατήρηση οικοσίτων ζώων, και είναι εγκατεστημένες, είτε εντός ορίων κατοικημένων περιοχών, είτε πλησίον αυτών και σε αποστάσεις μικρότερες από εκείνες που ορίζονται στους πίνακες 1 και 2 του Παραρτήματος του άρθρου 20 του ν. 4056/2012, όπως  αυτές  μπορούν  να  προσαρμοσθούν  βάσει  των  διατάξεων των παραγράφων 3 και 7 του άρθρου 5 του ν. 4056/2012 για τη μείωση των ελαχίστων αποστάσεων.

δείτε εδώ όλη την απόφαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .