...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Τα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί ο κλάδος των ροδακινοπαραγωγών στη χώρα μας, συζητήθηκαν στις 2 συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν 31-07-2017, ημέρα
Δευτέρα σε ξενοδοχείο της Βέροιας, με την συμμετοχή των Ομάδων Παραγωγών, Αγροτικών Συλλόγων αλλά και θεσμικών φορέων της περιοχής και 01-08-2017, ημέρα Τρίτη στην Αθήνα,  στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παρουσία του Υπουργού, του προέδρου του ΕΛΓΑ και υπηρεσιακών παραγόντων.
Κοινά ήταν τα θέματα συζήτησης και στις 2 συσκέψεις, όπως οι μεγάλες ζημίες που έχουν γίνει από θεομηνίες (βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση), η δυσκολία απορροφητικότητας των προϊόντων, τα πολλά σημεία παραλαβής και πώλησης των ροδακίνων αλλά και το μεγάλο πρόβλημα των αγροτικών προϊόντων γενικότερα «οι ανοιχτές τιμές».
Οι εκπρόσωποι των συλλογικών φορέων των ροδακινοπαραγωγών προτίθενται τις επόμενες ημέρες να οργανώσουν διάφορες μορφές κινητοποιήσεων διεκδικώντας δίκαιες και αντικειμενικές αποζημιώσεις από το ΕΛΓΑ και μια τιμή για τα προϊόντα τους που στο ελάχιστο θα καλύπτει το κόστος παραγωγής.
Η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Αμυνταίου Κρητικού Διαμάντω ενημερώνει τους ροδακινοπαραγωγούς της περιοχής Αμυνταίου και τους καλεί σε εγρήγορση ενόψει της συγκομιδής επιτραπέζιου και βιομηχανικού ροδάκινου.

                                                                                                 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                 ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

                                                                                                 ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

1 σχόλιο:

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .