Άρνηση παραχώρησης αίθουσας στη Δημοτική Επιχείρηση

Είναι γνωστές λίγο πολύ οι εξελίξεις με την επένδυση για καινούριο εργοστάσιο στο Ξινό Νερό, που αφορούν την πώληση των μετοχών της Μαλαματίνα στον Μάκη Ιωσηφίδη και την πρόθεσή
του να πραγματοποιήσει μία τεράστια επένδυση, που θα απογειώσει τις πωλήσεις και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας.
Στην επιχείρηση αυτή συμμετέχει και η μονομετοχική Δημοτική Επιχείρηση κατά 40%, οπότε στην ουσία μιλάμε για μία επιχείρηση δημοτικών συμφερόντων.
Στη Γενική Συνέλευση αυτής της επιχείρησης ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης αρνήθηκε να παραχωρήσει την αίθουσα του Ξινού Νερού, με την αιτιολογία ότι πρόκειται για ιδιώτη!
Θέλω να δηλώσω με κάθε σαφήνεια ότι η αίθουσα διατίθεται με απόφαση του εκάστοτε Προέδρου του Ξινού Νερού και μάλιστα διατίθεται σε όλους. Όταν λέμε σε όλους αναφέρομαι μέχρι και στον κάθε ιδιώτη που θέλει να κάνει μνημόσυνο!
Το να διατίθεται η αίθουσα για μνημόσυνα και να μην διατεθεί σε μία εταιρία δημοτικών συμφερόντων αποτελεί εκτροπή από την κοινή λογική! Αυτοί οι ακροβατισμοί με την κοινή λογική δεν μπορούν παρά να είναι αποτέλεσμα εμμονής και οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Η άσκηση πολιτικής με όρους προσωπικής αντιπαράθεσης οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση δεν αφορά την καταστροφή αυτού που ασκεί την πολιτική, αλλά ενός ολόκληρου χωριού που έχει εναποθέσει ελπίδες σε αυτό το εργοστάσιο για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να μην αναγκαστούν τα παιδιά μας να ξενιτευτούν.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Χάσος
πρώην Πρόεδρος Τ.Κ. Ξινού Νερού
πρώην Αντιπρόεδρος της "Ξινό Νερό"

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σιγά να μν ιδρώσει το αφτί του μούφα. Δεν τον νοιάζουν οι δημοκρατικές ευαισθησίες και η λογική. Την δοτλειά του να κάνει μόνο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .