...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Σύσκεψη για τα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Κοινότητα Βαλτονέρων(video)

Σύσκεψη για τα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Κοινότητα Βαλτονέρων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας την Τετάρτη 19 Ιουλίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, του Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νου Γέρου, του Δήμαρχου Αμυνταίου κ. Κώστα Θεοδωρίδη, του προέδρου της Τ.Κ. Βαλτονέρων κ. Γιώργου Παναγιωτίδη και εκπροσώπων του συλλόγου πληττομένων της Τ.Κ. Βαλτονέρων, καθώς και καθηγητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Φλώρινας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η μελέτη που παρουσιάστηκε το 2015 και αφορούσε την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της λίμνης Χειμαδίτιδας καθώς και οι επιπτώσεις από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ στην περιοχή, με στόχο την εξειδίκευση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους μετά και τις τελευταίες εξελίξεις λόγω της κατολίσθησης στο ορυχείο Αμυνταίου - Φιλώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .