...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Παρουσίαση Project στο Λέχοβο: ‘’Οδοιπορικό στο Λέχοβο της φύσης, της παράδοσης, της πέτρας’’

Την  Πέμπτη  27  Ιουλίου  στο όμορφο και γραφικό   Λέχοβο η εικαστικός Ελένη Κεσίσογλου παρουσιάζει το project:‘’Οδοιπορικό στο Λέχοβο της φύσης, της παράδοσης,  της πέτρας’’ και σας καλεί να συμμετάσχετε  σε μία βιωματική  εμπειρία  σύμπραξης  σύγχρονου εικαστικού λόγου,  παράδοσης, φύσης, πέτρας.
   
Πρόγραμμα:
Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχόβου  στις  9:00 π.μ.   Ο χαριτωμένος ημίονος  φορτωμένος με το υλικό των χτιστάδων- την πέτρα -θα μας οδηγήσει  πεζή,  διανύοντας μια εκπληκτική διαδρομή   μέσα από το δάσος,  μέχρι τον προαύλιο χώρο της εκκλησίτσας  του Αγίου Παντελεήμονα,  όπου  μας περιμένει ‘’Ο   Χτίστης’’  για να συνδημιουργήσει με την ερασιτεχνική  θεατρική ομάδα  νέων Λεχόβου  ‘’ΘΕΑΤΡΟ (Λ)’’.
   
Η συνέχεια της παρουσίασης γίνεται το απόγευμα στις 18:00 μ.μ  στον υπαίθριο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου,    όπου η εικαστικός Ελένη Κεσίσογλου θα μας μιλήσει για την ιστορία των φυτικών βαφών και θα γίνει παρουσίαση της
διαδικασίας.   Μετά το πέρας μεταφερόμαστε  στον εσωτερικό χώρο της Αστικής Σχολής,  όπου παρουσιάζονται  τα  εκθέματα,  που αφορούν στο όλο project  και η θεατρολόγος  Βενετία Νάση θα δουλέψει με παιδιά με βάση την  εμπειρία που αποκόμισαν από το έργο. 
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:  Ελένη Κεσίσογλου
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:  Πολιτιστικός Σύλλογος   Λεχόβου  (Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών  ‘’Ο  Προφήτης  Ηλίας’’)
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:    Θεατρική ομάδα νέων Λεχόβου  ‘’ΘΕΑΤΡΟ(Λ)’’ 
                                       Θεατρολόγος:  Βενετία Νάση
                                       Αρχιμάστορες  Παύλος Γκούλης και  Θανάσης Τσένος

                                       Βαγγέλης   Πλιούμπης   (Αποξήρανση φυτών )
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .