...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Αγρότες απαγορεύουν τις εργασίες του αγωγού ΤΑP στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις στο Αντίγονο του δήμου Αμυνταίου.

Αντιδράσεις απο μερίδα αγροτών έχει προκαλέσει η έναρξη εργασιών τοποθέτησης αγωγών φυσικού αερίου σε αγροτικές εκτάσεις κοντά στην τ.κ. Αντιγόνου του Δήμου Αμυνταίου και αυτό διότι δεν έχουν συγκομίσει τις καλλιέργειες (κατ εξοχήν καλαμπόκια) απο τις εν λόγω εκτάσεις, με συνέπεια να παρεμποδίζουν την εκτέλεση του έργου απο τα αρμόδια συνεργεία της αναδόχου εταιρίας.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν οι αγρότες παραπληροφορήθηκαν οτι οι εργασίες του ΤΑP θα ξεκινούσαν μέσα στο Φθινόπωρο, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην καλλιέργεια των εκτάσεων.

Εν τούτοις η συγκεκριμένη πληροφορία δεν συνιστούσε επίσημη θέση των ιθυνόντων του φυσικού αερίου, οι οποίοι εκτός αυτού είχουν καταθέσει τα χρήματα των αποζημιώσεων στο Ταμείο Παρακαταθηκών (εξαίρεση οι περιπτώσεις που καθυστερούν λόγω κληρονομικών διαφορών), ως εκ τούτου ο εργολάβος δύναται να ξεκινήσει την υλοποίηση του έργου, άνα πάσα ώρα και στιγμή, όντας νομικά κατοχυρωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .