English Fun Camp 2017 από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ

Με μεγάλη επιτυχία, χαρά και ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε και φέτος το English Fun Camp 2017 στην παιδική κατασκήνωση Ελαιώνες στη Χαλκιδική. Ίσως το πιο επιτυχημένο camp ως τώρα, μιας και ήμασταν μεγαλύτερη παρέα από ποτέ.
Εκτός από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ, μαζί μας ήταν και παιδιά από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Ανίτας Κλήμη από τη Χαλκιδική, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Cosmos της Προκοπίου Χριστίνας από την Πτολεμαΐδα και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ελένη Τζάικου από τη Θεσσαλονίκη. Τόσο οι μικροί όσο και οι μεγάλοι μαθητές του φροντιστηρίου μας απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα, την πισίνα και ένα πλήθος δραστηριοτήτων, διαγωνισμών και εκπλήξεων που οργάνωσαν γι’ αυτούς οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων, οι οποίοι συνόδευαν τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια της κατασκήνωσης.

Οι μαθητές μας και οι φίλοι τους πέρασαν όμορφες στιγμές και πρωτόγνωρες εμπειρίες μέσα στο ομαδικό κλίμα, έκαναν καινούργιες γνωριμίες, έμαθαν να συνεργάζονται, να μοιράζονται πράγματα, να αυτοσυντηρούνται και να είναι υπεύθυνα άτομα. Πολλοί ήταν οι τυχεροί που κέρδισαν πλούσια δώρα όπως Tablets, δωρεάν τα βιβλία της νέας σχολικής χρονιάς, λεξικά, μπάλες ποδοσφαίρου και πάρα πολλά ξενόγλωσσα βιβλία όλων των επιπέδων που θα τους κρατήσουν συντροφιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους χορηγούς μας MM Publications, Hillside Press, Grivas Publications και Burlington Books για την δωρεάν διάθεση πολλών εκ των δώρων. Τα παιδιά περίμεναν την κλήρωση της τελευταίας μέρας με ανυπομονησία και τα χάρηκαν πολύ.

Με γεμάτες πλέον μπαταρίες τους περιμένουμε στη νέα σχολική χρονιά, ορεξάτους, δραστήριους και δημιουργικούς. Τους περιμένουν νέες εκπλήξεις, καινούργιες εξορμήσεις αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό ώστε να μπορέσουν να αφομοιώσουν καλύτερα και να αγαπήσουν περισσότερο την αγγλική γλώσσα.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την διεύθυνση του φροντιστηρίου προς όλες τις οικογένειες των παιδιών για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείξατε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις εγγραφές της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. 

Μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα μας ekoryfi.blogspot.gr αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook.

Η διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΚΟΡΥΦΗ - Μογλενίδης Χρήστος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια