Ο Α.Μ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ "ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

   Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν τα “ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΕΙΑ 2017”. Εκδηλώσεις που
πραγματοποιούνται    κάθε χρόνο από τον Α.Μ.ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ “ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ” στην μνήμη του Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών Παύλου Λεσπουρίδη.
   Το πρωί της Παρασκευής 14  Ιουλίου ,πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από το Δ.Σ του συλλόγου, καθώς  και από εθελοντές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου  για προσφορά στον συνάνθρωπο.  
   Το προγραμματισμένο Ποντιακό γλέντι  δεν έγινε, λόγω των έντονων  καιρικών φαινομένων .Αυτό όμως δε στάθηκε ικανό να εμποδίσει τους παρευρισκόμενους    να γλεντήσουν   στις αίθουσες του Συλλόγου .     Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους συμμαθητές του αείμνηστου Παύλου από το λύκειο Τούμπας όπου φοιτούσε , οι οποίοι ήρθαν από την Θεσσαλονίκη με σκοπό να παρευρεθούν στην εκδήλωση . Ο πρόεδρος, αποφοίτων Λυκείου Τούμπας, κύριος Αντωνίου  Κυριάκος παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην σύζυγο του Παύλου την αγαπητή μας Λούση.
  Το Δ.Σ και τα μέλη του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων “ΔΟΞΑ ΚΟΛΧΙΚΗΣ “ ευχαριστούν τον Δήμαρχο Φλώρινας κύριο Γιάννη Βοσκόπουλο για την βοήθεια  και την αδιάκοπη στήριξη του στον Σύλλογο μας, καθώς επίσης και  την Περιφερική Ενότητα Φλώρινας για την προσφορά της στην εκδήλωση, τους συμμαθητές του Παύλου από την Θεσσαλονίκη  που δεν υπολόγισαν την απόσταση και τις υποχρεώσεις που έχουν για να βρεθούν  κοντά μας.
  Τέλος ένα μεγάλο ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους εσάς για την αγάπη που δείχνετε στον Σύλλογο μας στηρίζοντας κάθε μας προσπάθεια .




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια