Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΕΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Συνάδελφοι Την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα επισκεφτεί την Κοζάνη ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να συμμετάσχει στο 1 ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη
Δυτική Μακεδονία. Η ΓΕΝΟΠ μαζί με τα Σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΔΕΗ, θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Τετάρτη 12/07 και ώρα 18:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης. Ο Σύλλογος μας συμμετέχει δυναμικά προκειμένου να εκφράσουμε όλοι μαζί την αντίθεση μας στην "κατόπιν εντολής" διάλυση του Ομίλου ΔΕΗ. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στον Πρωθυπουργό της χώρας, τα λόγια που είχε πει πριν περίπου τρία χρόνια, ο τότε αρχηγός της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, " το ξεπούλημα της ΔΕΗ αποτελεί εθνικό έγκλημα". Καλούμε όλους τους φορείς που θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο να συνεχίσουν να βρίσκονται "στο πλευρό μας". Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε το καταστροφικό σχέδιο του ξεπουλήματος – καταστροφής της μεγαλύτερης Επιχείρησης της χώρας που λέγεται ΔΕΗ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Π.Μ.Τ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .