...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Ερώτηση του Βουλευτή Γ. Αντωνιάδη με θέμα τη συνολική μετεγκατάσταση της Κοινότητας Αχλάδας του Ν. Φλώρινας

Για πολλοστή φορά ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γ. Σταθάκης επιλέγει την απουσία από τη Βουλή και τη συζήτηση για το θέμα της συνολικής μετεγκατάστασης της Κοινότητας Αχλάδας του Νομού Φλώρινας. Εδώ και έξι περίπου μήνες, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γ. Αντωνιάδης φέρνει με επίκαιρες ερωτήσεις του στη Βουλή εναλλάξ το θέμα της μετεγκατάστασης της Αχλάδας και των Αναργύρων. 


Ο κ. Σταθάκης, πεισματικά αρνείται το διάλογο και συνεχώς βρίσκει κωλύματα (φόρτος εργασίας, απουσία στο εξωτερικό), ώστε να μην απαντήσει επί του θέματος στην ολομέλεια της Βουλής. Το ίδιο επικαλέστηκε και την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ημέρα που είχε οριστεί η συζήτηση για το θέμα της Αχλάδας.

Τελικά, στους Αναργύρους η «λύση» δόθηκε από την κατολίσθηση, ξεγυμνώνοντας την κυβερνητική αδιαφορία. Στους Αναργύρους ηττήθηκε η κυβέρνηση, η πολιτική της και η κοινή λογική. Αν Σταθάκης και κυβέρνηση δεν παραδειγματιστούν, δεν λογικευθούν και δεν σκύψουν άμεσα πάνω από το πρόβλημα ώστε να δώσουν λύση, τότε στην Αχλάδα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ δραματικότερα.

2 σχόλια:

  1. Καλα τα λεει. Μια και Σαμαρας δεν προλαβε για λιγο να κανει τη μετεγκατασταση... Μικροπολιτικη-οι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κρασιά Γιάνν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .