...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Αναβολή της λαϊκής συνέλευσης στο Ξινό Νερό, συστήνει ο δήμος Αμυνταίου

Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσκληση που μας επιδόθηκε για λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στο Ξινό Νερό με θέμα τη νέα επένδυση στη Δημοτική Επιχείρηση Ξινού Νερού.
Προς ενημέρωση των δημοτών αξίζει να διευκρινιστεί ότι οι λαϊκές συνελεύσεις των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας συγκαλούνται με βάση τον Νόμο 3852/20 άρθρο 85, σε συνεργασία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κάτι που δεν έγινε.

Όπως γνωρίζει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού σχετικά με την εταιρεία «Κ. Κ. Κ. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ» με τον διακριτικό τίτλο «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ» υπάρχει αίτηση λύσης της ανώνυμης εταιρείας βάση του Νόμου 2190/1920 άρθρο 48.
Για τους παραπάνω λόγους και κυρίως για την προάσπιση των συμφερόντων της «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Τ.Α.» και της Τοπικής Κοινότητας προτείνουμε την αναβολή της λαϊκής συνέλευσης μέχρις ότου οριστικοποιηθεί το καθεστώς και οι προϋποθέσεις ύπαρξης της εταιρείας «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ – ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ», οπότε η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. θα συγκαλέσει εκ νέου λαϊκή συνέλευση στην Τοπική Κοινότητα Ξινού Νερού.

12 σχόλια:

 1. ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, Ο ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ Η ΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ;; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ;;; ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρε άντε κατουρα τσιράκι

   Διαγραφή
  2. Και πολύ καλά κάνουν. ..

   Διαγραφή
  3. Με το δικό σου το αιμα Δεν σώθηκε κανένα εργοστάσιο. ..γι'αυτό τουμπεκι

   Διαγραφή
  4. Έχεις δίκιο πρέπει να ρωτήσουμε τη ξανθια αγαπημένη παναγια χοχοχοχο

   Διαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ.ΟΙ ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ,ΜΕ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΤΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΤΙΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΕΣ?Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ?ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΔΕΜ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ....ΤΟ ΖΗΜΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΜΑΧΗΤΟΙ....

   Διαγραφή
 2. όλα όσα είπε Ο κ. Θεοδωρίδης αφορούν το υπάρχον εργοστάσιο. το καινούριο εργοστάσιο τίιιιιι σε πειράζει;;; σε τι εμποδίζει ο αναπτυξιακός κ.τ.λ. την καινούρια μονάδα από ιδιώτη επενδυτή με τον τρόπο που εσύ το είχες συμφωνήσει;;;; και αν τότε το 2009 ήταν απαιτούμενη η επένδυση από ιδιώτη, σήμερα το 2017 με ανεργία 60% όπως είπε ο βουλευτής, γιατί δεν είναι συμφέρουσα επειδή την κάνει ο Ιωσηφίδης ή μήπως δεν πήρε Ο μΟΎΦΑς ότι είχε συμφωνήσει κάτω από το τραπέζι;;; αντε πια οπισθοδρομική κομπανία έχουνε καταντήσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΑΑ: Δηλαδή ο κύριος Δήμαρχος μη έχοντας κανένα πρόβλημα για την επένδυση και κυρίως για τον επενδυτή, θυμήθηκε κάποιον νόμο ο οποίος λέει για το ‘ΠΑΡΑΝΟΜΟ’ της λαϊκή συνέλευσης…. Ντύνοντας τον τίτλο της ανακοίνωσης με το «συστήνει» για να μην φανεί τι;;;; Απειλητικός;;;; Αν και το σωστότερο θα ήταν να πει απαιτώ….
  Από την στιγμή που δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο πώς δεν έχει κανένα πρόβλημα με την όλη κατάσταση, ας παραβρεθεί και αυτός στην λαϊκή συνέλευση….. Θα το κάνει άραγε;;;;
  Τελικά ποιο έκανε μεγαλύτερη έκπληξη η ανακοίνωση της λαϊκής συνέλευσης ή η ανακοίνωση του δήμου;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. το άρθρο που επικαλείστε αναφέρει ότι την ευθύνη σύγκλησης της συνέλευσης των κατοίκων έχει ο Πρόεδρος ο οποίος συνεργάζεται με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Αυτή η διάταξη αναφέρεται σε τακτική συνέλευση που γίνεται κάθε χρόνο. Πουθενά δεν απαγορεύεται στον Πρόεδρο να συγκαλέσει Λαϊκή Συνέλευση για ενημέρωση του χωριού για φλέγοντα και επείγοντα ή επίκαιρα θέματα. Άλλωστε απ' ότι είπε κι ο Βουλευτής ο κ. Σέλτσας στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι επείγουσα η ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου γιατί η κοινωνία του Ξινού είναι σε αναβρασμό με όσα λέει ο Δήμαρχος. Εσείς γιατί δεν θέλετε την ενημέρωση του κόσμου;;; Τί φοβάστε;;; Τί κρύβετε;;; Γιατί δεν θέλετε να έρθετε να μας πείτε την άποψή σας;;; Γιατί κάνατε ενέργειες στα Δικαστήρια χωρίς να ενημερώσετε κανέναν;; Ο Τασόπουλος κι η Γκιόζη είναι όλο το χωριό;;; Αυτοί υπογράφουν για το μέλλον του χωριού μας;;; Ποιον ρωτήσατε κύριε Δήμαρχε και θέλετε να λύσετε την εταιρεία;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είναι πραγματική απόλαυση να βλέπεις αριστερούς και Συριζαιους να απαγορεύουν γνήσιες λαϊκές εκδηλώσεις και το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Συγχαρητήρια στον κυριο Σελτσα που ειναι απο ΞΝ και δεν αντιδρά. Αλλα ο καιρός γαρ εγγύς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο ΜΟΥΦΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΒΑΙΑ 3ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .....ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .