Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Εκδήλωση Βράβευσης επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ &ΤΕΙ και των αριστευσάντων μαθητών/τριών Γυμνασίων - Λυκείων

Σας προσκαλούμε στην εορτή βράβευσης των επιτυχόντων εις τα ΑΕΙ &ΤΕΙ και των αριστευσάντων μαθητών/τριών Γυμνασίων - Λυκείων (2015-2016) τέκνα πολυτέκνων οικογενειών καθώς και της επιδόσεως εύφημων Επαίνων εις τις μητέρες που απέκτησαν 7ο, 6ο, 5ο και 4ο τέκνο εντός του 2016.

 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 7:30 μ.μ. Ομιλητής ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας ΕΦΡΑΙΜ με θέμα: " Η αρμονία στον γάμο"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  1. Ύμνοι από τον Βυζαντινό χορό του Φ.Σ.Φ. " Ο Αριστοτέλης", " Ο Άγιος Αγαθάγγελος" χοράρχης ο κ. Παντελής Δάφας.
  2. Χαιρετισμός του Προέδρου π. Σωτηρίου Παρδάλη
  3. Ομιλία του Γέροντος ΕΦΡΑΙΜ
  4. Χαιρετισμοί (σύντομοι ) επισήμων
  5. Επίδοσης Ευλογίας της Παναγίας και Επαίνων στους γονείς (πατέρα-μητέρα), που απέκτησαν 4ο και άνω τέκνο το 2016, συνοδευόμενο με συμβολικό ποσό τόσο από την Ι.Μ. Βατοπαιδίου όσο και από το Σύλλογο Πολυτέκνων.
  6. Επίδοσης Επαίνων στους επιτυχόντες ΑΕΙ&ΤΕΙ και Αριστεία στους μαθητές/τριών Γυμνασίων Λυκείων με την Ευλογία της Παναγίας συνοδευόμενο με συμβολικό χρηματικό ποσό και Έπαινο-Αριστείο του Συλλόγου Πολυτέκνων
  7. ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ (πέρας εκδηλώσεως)
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ π. Σωτήριος Παρδάλης Λάζαρος Χριστίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .