...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Όπως έχει, ήδη, γίνει γνωστό από την Τετάρτη 26 εώς Σάββατο 29 Ιουλίου πραγματοποιείται  η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στον Πεντάλοφο Κοζάνης με
σεμινάρια, ομιλίες, συνεδρίες τηλεδιάσκεψης και στρόγγυλα τραπέζια με το κοινό. Παράλληλα έχουν προγραμματιστεί πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.
 Τις εκδηλώσεις  συνδιοργανώνει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων την Πέμπτη 27 Ιουλίου θα επισκεφτεί και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς τον Πεντάλοφο ,όπου μεταξύ άλλων, στις 7:00 μμ στην Αμφιθεατρική πλατεία θα μιλήσει σε σχετική εκδήλωση με θέμα:

«Τα ευρυζωνικά δίκτυα και πώς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε»

Καλωσορίζουμε τον Υπουργό στην περιοχή μας και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες των συνδιοργανωτών και της τοπικής κοινωνίας, ώστε ο Πεντάλοφος και το Βόιο να βγουν από την κρίση και την αφάνεια, να επιβιώσουν και να πορευτούν ενισχυμένοι προς το μέλλον.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .