...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Την έξοδο στις αγορές ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Πριν απο λίγο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών και δημοσιεύεται στο ΧΑΑ, το Ελληνικό Δημόσιο προσέλαβε τις τράπεζες BNP, Bank of America Merrill Lynch, Citi, Deutsche Bank, HSBC, ως αναδόχους προκειμένου να προχωρήσουν στην έκδοση νέου ομολόγου 5ετούς διάρκειας. Οι νέοι τίτλοι θα εκδοθούν αύριο, Τρίτη 25 Ιουλίου.

Η τιμή του επιτοκίου θα γίνει γνωστή αύριο Τρίτη, 25 Ιουλίου.

Παρά τις περί του αντιθέτου συμβουλές, η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί δοκιμαστική έξοδο της χώρας στις αγορές, με την έκδοση ομολόγου 5ετούς διάρκειας.

Αυτή η εβδομάδα έμοιαζε ως τελευταία ευκαιρία για την κυβέρνηση για να βγει στις αγορές εντός του καλοκαιριού προκειμένου να ξεφύγει, επικοινωνιακά, από τις αποκαλύψεις Βαρουφάκη και το μέτωπο αντιπαράθεσης που άνοιξε με την δικαιοσύνη.
Η ΕΚΤ από τη μεριά της προειδοποίησε πως η έκδοση ομολόγου πρέπει να αποτελεί μια καλή βάση εκκίνησης για τις επόμενες εκδόσεις ομολόγων και όχι  επικοινωνιακό «πυροτέχνημα».


Δείτε την ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .