Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Εκκρεμεί η έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου του πανεπιστημίου Φλώρινας-Ερώτηση του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη

Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θέμα: Έγκριση ρυμοτομικού σχεδίου Πανεπιστημίου Φλώρινας
Κύριε υπουργέ,


Γνωρίζετε ότι το θέμα του ρυμοτομικού σχεδίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα έχει περάσει από μύρια κύματα. Ειδικά τα τελευταία 2,5 χρόνια πέρασε από τις παλινωδίες της έγκρισης μέσω τροπολογιών στη Βουλή με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο να χάσουμε 2,5 χρόνια χωρίς να έχει γίνει απολύτως τίποτα. 

Επειδή βρισκόμαστε σε οριακό σημείο στην εξέλιξη του προγράμματος 5ο ΣΕΣ στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, και η έγκριση του ρυμοτομικού σχεδίου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την επισκευή υφισταμένων και την ανέγερση νέων κτιρίων, επιβάλλεται να ολοκληρωθεί τάχιστα για έγκαιρη απορρόφηση των παραπάνω κονδυλίων. Αξίζει να τονισθεί πως οι συγκεκριμένες εργασίες και τα νέα κτίρια είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του πανεπιστημίου μας.
Κατόπιν των ανωτέρω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός
  1. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα της έγκρισης του ρυμοτομικού σχεδίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινας;
  2. Πότε εκτιμάτε ότι θα έχει ολοκληρωθεί χρονικά για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της ανάπτυξης του πανεπιστημίου μας;
  Ο ερωτών Βουλευτής
  
Αντωνιάδης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .