...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Η ΕΡΤ Κοζάνης στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας

Η ΕΡΤ Κοζάνης για μια ακόμη φορά θα βρίσκεται στα μεγάλα γεγονότα της περιοχής και με συνεχή ροή θα μεταδίδει τα όσα θα διαδραματιστούν στο Περιφερειακό Συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο ξεκινά σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης.


Η ΕΡΤ Κοζάνης, τόσο στις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού όσο και  στις έκτακτες εκπομπές θα μεταφέρει τον παλμό των ειδικών συνεδριάσεων, για την Επιχειρηματικότητα, τα Χρηματοδοτικά Εργαλεία, την  Ανάπτυξη της Υπαίθρου, την Παιδεία, την Έρευνα, τις Νέες Τεχνολογίες, τις Υποδομές, το Περιβάλλον και την Ενέργεια, που θα γίνουν σήμερα (18:30) και αύριο (12:30) παρουσία των αρμόδιων υπουργών, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης (18:30) θα μεταδώσει σε απ’ ευθείας σύνδεση την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την διαδικασία της υπογραφής της συμφωνίας για τη σύσταση του Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας.

Συντονιστείτε στους: 100,2 και 100,6 Mhz στα FM και διαδικτυακά στο: www.ert.gr/news/kozani.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24610 41211 και 24610 22918 και E-mail: ertkozanis@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .