Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη 12/7 στο Ξινό Νερό

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού σας προσκαλεί σε Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού.
Μοναδικό θέμα της Λαϊκής Συνέλευσης: Ενημέρωση για τη νέα επένδυση.
 

Αποδέκτες: 

α) Κάτοικοι Ξινού Νερού

β) Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης

γ) Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου

δ) Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Ξινού Νερού κ. Βασίλειος Τασσόπουλος

ε) Νέος επενδυτής για κατασκευή νέου εργοστασίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδης



Ο Πρόεδρος

της Τ.Κ. Ξινού Νερού

Χαράλαμπος Κουκουλάς

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Μπραβο στους ανθρωπους που τις δυσκολες μερες που περναμε ακομα τολμουν να κανουν επενδυσεις. Τυχερο το ξινο νερο.εμπειρος επιχειριματιας ο κυριος Ιωσηφιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ειναι ο τυπος που οταν πολιτευτηκε το 2010 διαλαλουσε οτι δεν ενδιαφερεται να κονομησει, και ασχολειται με τα κοινα με μοναδικο σκοπο να προσφερει στον τοπο! και σε μια δημοτικη επιχειρηση που προεδρευε μεχρι χτες σαν δημαρχος ερχεται σημερα ως ψευτοεπενδυτης!Η τυχη σας ξεχειληζει προβατα! 150 θεσεις ερχονται!

      Διαγραφή
    2. δεν θα μπορουσε τοτε να το πάρει; δεν ειναι τιμητικό οτι ασχολήθηκε με το ΝΕΡΟ μετά την απομάκρυνση σου τα απο τα κοινά και οταν ο Μαλαματινας έθεσε σε αδράνεια την επένδυση; αν ειναι ψευτοεπενδυτης δεν θα φανει; αντι να ευχυθεις για την υλοποιηση κατακρίνεις μεσα απο την άγνοια
      σου; και τελος εχεις την εντυπωσει οτι οι επενδυσεις δεν γινονται για το κερδος; το ευτύχημα ειναι οτι ωφεληθεί και η περιοχη. ευχομαι να αντιλαμβανεσαι ειδάλλως καλή συνεχεια στον υπνο σου.

      Διαγραφή
  2. Αλλου ηθελε να το δοσει ο μουφας και δεν το βγηκε και τωρα με τους δικους του ορους που εθεσε τοτε του παιρνει την κερδοφορα επιχειρηση του δημου. Στρατιγηκη οχι μακακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάει να βρεί αλλού επιχείρηση να παίζει τα σιχαμερά πολιτικά παιχνίδια του ο Μάκης. Πάλι μαγαζί για διορισμούς και εκβιασμούς πολιτικούς ψάχνει αφού έρχονται εκλογές όπως έκανε με τα αρχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα είναι πολύ γίδια πολλοί συμπολίτες μας που νομίζουν ότι όλα κινούνται γυρω από αυτους!
      Βλέπει μικροπολιτικές παντού γιατι είναι το μονο που μπορεί να τους θίγει και να παιρνει αξια η μικρότητα τους.
      Δεν μπορουν να καταλαβουν ότι περα από δημαρχιες και εκλογες υπάρχουν οι επενδύσεις, η τοπική ανάπτυξη, οι αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας και οι επιχειρήσεις!
      Αναφέρομαι σε εσενα και σε οσους Αμυνταιωτες είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο της επενδυσης!
      Αλλα βλέπεις «η κατσίκα του γείτονα ηταν παντα το μεγαλύτερο πρόβλημα». Ποσο άλλο πατο θελετε για την περιοχη μας; Δεν σας φτανει το σημερα;
      Καλον ύπνο με την ΔΕΗ.

      Διαγραφή
  4. Οι ξινονεριτες ξύπνησαν και θα τους βρει απέναντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κυριος μακης μυριστηκε χρημα ε οι ξινονεριτες δεν πουλιουνται θελει να παρει αποκλυστικα το νερο και να αφησει τα αναψηκτικα στο παλιο?ρε πατε καλα ?ολο το χωριο στο ποδι θα σηκωθει....και αλλοι προσπαθησαν και μην σας πω τι πηραν!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΠΑΤΡΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να γινει νεο το εργοστασιο μονο μηχανες θα δουλευουν μεσα, οσο μεγαλο και να ειναι. Σε αυτους που ονειρευονται θεσεις εργασιας... "Όνειρα γλυκά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα στα σοβαρα, υπαρχουν ανθρωποι σημερα, να πιστευουν τις παπαριες καποιων πολιτικαντηδων,που πουλανε..φυκια για μεταξωτες κορδελες??Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
    2. μα ποσο εκτος τοπου και χρονου εισαι; ή εισαι αφελής και δεν εχεις δει παραγωγικη μοναδα στην ζωη σου ή είσαι εγκάθετος και αρνητικός για καθε προοδο για να μην φανει πόσο μικρος και απαξιωμένος είσαι!

      Διαγραφή
  8. Είναι εντυπωσιακά θλιβεροί πολλοί Αμυνταιωτες που εχουν βολευτει τοσα χρονια πισω από θεσεις στην τοπικης αυτοδιοικηση αλλα και στο Δημοδιο να μιλούν αραιωτικά για μια επένδυση μονο και μονο επειδή ο Ιωσηφιδης δεν είναι ελέγξιμος από αυτούς. Αντι ο Δημαρχος και οι Δημ.Συμβουλοι να πιεζουν προς αυτην την κατεύθυνση, της επένδυσης, ψάχνουν να βρουν πως θα τον σταματήσουν. Και το χειροτερο από όλα είναι ότι οι Δημοτες και πρωτα απ΄ολους οι Ξινονεριτες δεν αντιδρουν. Τι θελουν; Να δουλευουν 10 ατομα στο εργοστασιο , να προσλαμβάνονται όταν θα φιλουν κατουρημένες ποδιές και να είναι και υποχρεωμένοι; Αυτό τους κανει περιφανους; Αυτό θελουν για τον τοπο τους; Και ακουν τον κάθε ΑΘΡ να τους δινει γραμμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .