Μηχανογραφικό 2017: Οριστικοποίηση από 6/7 στο exams.it.minedu.gov.gr

Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί πανελληνίων 2017 την Παρασκευή 30/6 απο το Υπουργείο Παιδείας και το επόμενο βήμα για τους υποψηφίους ειναι η οριστικοποίηση για το μηχανογραφικό 2017. 
 
Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί πανελληνίων 2017 την Παρασκευή 30/6 απο το Υπουργείο Παιδείας και το επόμενο βήμα για τους υποψηφίους ειναι η οριστικοποίηση για το μηχανογραφικό 2017. 

 
Ελάχιστες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων 2017 σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, έρχεται το επόμενο βήμα για τους περίπου 105.000 υποψηφίους, που δεν είναι άλλο, από την κρίσιμη οριστικοποίηση για το μηχανογραφικό 2017. Αυτό μπορεί να γίνει εντός των προθεσμιών, 6 Ιουλίου έως 14 Ιουλίου, με την online πλατφόρμα για τη συμπλήρωση να έχει "ανοίξει" ήδη από τις 21 Ιουνίου. 
 
Σε αυτή, οι υποψήφιοι μπορούν να δουν και να επεξεργαστούν, σε πρώτη φάση, τις επιλογές τους, πριν οριστικοποιήσουν τις τελικές επιλογές τους.
Η συμπλήρωση και η υποβολή του μηχανογραφικού αποτελεί πάντα έναν "πονοκέφαλο" για τους υποψηφίους, καθώς μπορεί να "κρύβει" παγίδες.

Υπενθυμίζεται ότι: Η ηλεκτρονική διεύθυνση υποβολής μηχανογραφικού είναι εδώ.

Για όσους δεν έχουν λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, μπορούν να απευθυνθούν στο Λύκειό τους για να εκδώσουν κωδικό.
Στον παρόν ιστότοπο, μπορεί κανείς να βρει οδηγίες χρήσης της Εφαρμογής, βάσεις και στατιστικά προτιμήσεων προηγούμενου έτους, το έντυπο Μ.Δ. με τις οδηγίες του και φυσικά το ηλεκτρονικό Μ.Δ.
 

Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό Δελτίο, αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και οι υποψήφιοι θα πρέπει να το εκτυπώσουν ή/και να το αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής όλοι έχουν δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου,
Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Παιδείας συγκέντρωσε τις πιο συχνές απορίες των ενδιαφερομένων και τις απαντά, ώστε να έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση οι υποψήφιοι.


Κλίκεδώ για περισσότερες πληροφορίες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια