Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ LIFE "Βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου‐αρκούδας στον Δήμο Αμυνταίου"


Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος LIFE AMY BEAR "Βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στον Δήμο Αμυνταίου",που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου. Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:


18:00- 18:30 : Χαιρετισμοί
-Υπουργείο Περιβάλλοντος
-Αποκεντρωμένη  Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας
-Δήμος Αμυνταίου
18:30-19:45 : Ομιλίες
-κ. Σπ. Ψαρούδας (Διευθυντής της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης "Καλλιστώ")  «25 χρόνια  των προγραμμάτων LIFE και η συνεισφορά τους για την προστασία της βιοποικιλότητας στην Δυτική Μακεδονία»
-δρ. Γ.Μερτζάνης (Επιστημονικός Υπεύθυνος της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης "Καλλιστώ") «Οι επιστημονικές δράσεις του έργου LIFE AMY BEAR και η σημασία τους για τους στόχους του έργου»
-κ. Π.Τσολακίδης (Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης, στέλεχος εταιρίας συμβούλων Lever) και κ. Γ.Θεοδωρίδης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας  της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης "Καλλιστώ") «Οι δράσεις  εθελοντών, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επικοινωνίας του έργου LIFE AMY BEAR»
19:45- 20:00 : Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις-Συζήτηση

Με εκτίμηση,
Οι δικαιούχοι του έργου LIFE AMY BEAR
| Δήμος Αμυνταίου | Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας | LEVER Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε. |  Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ» |

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .