Σημαντικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη στην Αθήνα – Θετικές οι εξελίξεις στην υγεία για τη Δυτική Μακεδονία

Με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας συναντήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε στον Υπουργό κ. Ξανθό και στον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πολάκη, επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, που αφορά αίτημα του συλλόγου Πολυτέκνων Δυτικής Μακεδονίας και της Ομοσπονδίας τους, για τη μοριοδότηση των πολυτέκνων στις προσλήψεις του Υπουργείου Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης, τα θέματα υγείας που απασχολούν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενώ αποφασίστηκε η παράταση της θητείας των Επικουρικών Ιατρών των οποίων η θητεία λήγει 30-09-2017, για άλλο ένα έτος.
Ο κ. Γιαννακίδης συναντήθηκε και με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας με κύριο θέμα την επέκταση και την αναβάθμιση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Το Υπουργείο Υγείας δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του έργου και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη μελέτη και την υποβολή κτηριολογικού προγράμματος στο Δ.Σ. του Μαμάτσειου Νοσοκομείου καθώς και στην 3η ΥΠΕ.
Οι επαφές του Αντιπεριφερειάρχη στην Αθήνα συνεχίστηκαν με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού Ευριδίκη Κουρνέττα και τη σύμβουλο της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμου Μαίρη Σιγανού όπου σε συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Υγείας, τόνισαν την στήριξή τους, στην προώθηση του σχεδίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που αφορά τον Ιατρικό, Ιαματικό και Θεραπευτικό Τουρισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια