Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Το Δ .Σ. του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ιτιάς συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου Γονέων και Κηδεμόνων, του Δημοτικού Σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Ιτιάς, συνάντησε στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γεώργιος Βασιλείου και τα μέλη Ελένη Μαυρουδή και Μαρία Δούμτση.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου, το οποίο φιλοξενεί μαθητές και από γειτονικές Τοπικές Κοινότητες, ώστε να υποστηριχτεί ο τρόπος λειτουργίας του και να γίνουν παρεμβάσεις στις αίθουσες της σχολικής μονάδας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού κατέγραψε τις ανάγκες της σχολικής μονάδας, είπε ότι ήδη ο Δήμος Φλώρινας ολοκληρώνει τις απαραίτητες μελέτες για τη δημοπράτηση του έργου της επισκευής των σχολικών μονάδων και στο πλαίσιο των οικονομικών του δυνατοτήτων θα προβεί σε παρεμβάσεις και στο σχολικό συγκρότημα της Τ.Κ. Ιτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .