Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Επιμελητήριο Φλώρινας: Με επιτυχία οι ενημερωτικές ημερίδες για αρωματικά φυτά και εξωδικαστικό συμβιβασμό

Το Επιμελητήριο Φλώρινας διοργάνωσε με επιτυχία ενημερωτική ημερίδα με θέμα: ‘’ τα αρωματικά φυτά ως μοχλός ανάπτυξης’’, την Κυριακή 18/06/2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου. Εισηγήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα. Μαλούπα – Δ/ντρια ΕΛΓΟ ‘’Δήμητρα’’,
η οποία παρουσίασε με μοναδικό τρόπο την καλλιέργεια, την μεταποίηση αλλά και την προώθηση των αρωματικών φυτών ως διέξοδο από την οικονομική κρίση. Τέλος, αναδείχθηκε η ανάγκη εξειδικευμένης επιμόρφωσης των ενδιαφερόμενων που ασχολούνται με την καλλιέργεια αρωματικών φυτών.
Το Επιμελητήριο Φλώρινας με επιτυχία πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον εξωδικαστικό συμβιβασμό τη Δευτέρα 19/6/2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου. Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο Βουλευτής Κοζάνης κ. Θεοφύλακτος Γιάννης που είναι και ένας από τους συντελεστές του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού. Η συζήτηση που ακολούθησε παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον καθώς έδωσε απαντήσεις και διευκρινήσεις σε όλα τα ερωτήματα που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους. Το Επιμελητήριό μας συνεχίζει να στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα με δράσεις ενημέρωσης, σχεδιασμού και διεκδίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .