Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ο Βουλευτής Φλώρινας Κώστας Σέλτσας για την ίδρυση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου

Η ίδρυση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού
Γυμνασίου – Λυκείου στη Φλώρινα αποτελεί για όλους μας μια ευχάριστη εξέλιξη, που δικαιώνει τις προσπάθειες τηςεκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής αλλά και των αγαπητών μαθητών, που έχουν δικαίωμα σε μια εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ειδικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες, προσφέροντάς τους παράλληλα και κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.


Η ίδρυση αυτής της σχολικής μονάδας θα επιτρέψει στους μαθητές να έχουν μια ομαλή μετάβαση από την μία εκπαιδευτική βαθμίδα στην επόμενη, καθώς το σχολικό πρόγραμμα θα είναι προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά των μαθητών. Επίσης, η νέα αυτή σχολική δομή θα προσφέρει θέσεις εργασίας σε νέους επιστήμονες με υψηλά μορφωτικά προσόντα.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα κάναμε στοχευμένες προσπάθειες σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, το Υπουργείο Παιδείας αλλά και όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να πετύχουμε την ίδρυση αυτού του σχολείου, που αποτελεί σημαντικό βήμα στα εκπαιδευτικά πράγματα της περιοχής μας. Οι επόμενες κινήσεις μας θα έχουν στόχο την άμεση λειτουργία του σχολείου. Παραμένω πάντα αρωγός κάθε εκπαιδευτικής προσπάθειας και πρωτοβουλίας που αναδεικνύει τις ίσες ευκαιρίες προς όλους.

1 σχόλιο:

  1. ο ποιο εντιμος συριζαιος ςπιστημονας που δεν λεει ποτε την αληθεια
    μπραβο του αξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .