Διακοπή κυκλοφορίας στη Νέα Εθνική Οδό Φλώρινας - Πτολεμαΐδας

Η Π.Ε. Φλώρινας σας ενημερώνει πως το οδικό τμήμα της Νέας Εθνικής Οδού Φλώρινας - Πτολεμαΐδας από τον Α/Κ Φλώρινας έως τη Βεύη θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών συντήρησης κακοτεχνιών του οδοστρώματος. 
Οι εργασίες πραγματοποιούνται σε μήκος 500 περίπου μέτρων με στόχο την αποφυγή προβλημάτων κατά τη χειμερινή περίοδο. Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών σε περίπου δύο εβδομάδες.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Αυτα ειναι τα εργα στη χωρα μας. Δρομος ουτε 10 ετων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 Φορές τον εχουν κλεισει για επισκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος θα απολογηθει; Κανεις κυριε Σταθη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πρέπει να κλείσουμε όλο το δρόμο....χαχαχα Ελλάς το μεγαλείο σου.οταν φτιαχναν τον παλιό δρόμο Φλώρινας Αμυνταίου Γιατί δεν το κλεισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιουνιο 2009 παραδοθηκε το έργο. Καμαρώνει κανεις γι αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρέξτε στα Πρεσπεια όταν γίνουν οι εκδηλώσεις και στηρίξτε αυτούς που τόσα χρόνια μας ταΐζουν σανό...! Διότι με τα φρου φρου και τα αρωματα ο νομός μας έχει το χειρότερο οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Εργασίες συντήρησης κακοτεχνιών..." διαβάζω σωστά; Δηλαδή έργα για να συντηρηθούν οι κακοτεχνίες; Μάλιστα!!! Έτσι εξηγούνται όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .