Γ Εθνική: Έρχεται ο Γ. Λιάνης για τον Ερμή Αμυνταίου...Οι πιθανοί αντίπαλοι στη Γ Εθνική

Μπορεί ο προγραμματισμός του Ερμή σε αγωνιστικό επίπεδο, να εξελίσσεται σε εντατικούς ρυθμούς, μετα την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Περπερίδη και την επέκταση συνεργασίας με 10 παίκτες (Μαυροματίδη, Θεοδουλίδη, Σερσέμη, Κλάζογλου, Ηλιάδη, Πασχαλίδη, Δόνε, Λαζαρίδη, Παλληό και Δημητριάδη), ωστόσο το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στη διοικητική σύνθεση του συλλόγου, όπου παρατηρείται εξίσου έντονη κινητικότητα,
καθώς μετά την πρόκληση του προέδρου Παύλου Λαζαρίδου, 7 νέα πρόσωπα εισήλθαν στο σχήμα, απο τα οποία ξεχωρίζει αυτό του γιατρού Κώστα Βύζα από την Πτολεμαΐδα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η έλευση του πρώην υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Λιάνη (την προσεχή Πέμπτη ή Παρασκευή), ο οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, προκείμενου να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για την ομάδα.




Μπορεί ακόμα να μην έχουν διαμορφωθεί οι όμιλοι στη νέα Γ Εθνική κατηγορία, εντούτοις είναι γνωστό οτι οι ομάδες θα κατανεμηθούν σε 8 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, με τη σύνθεση του ομίλου όπου θα συμμετάσχει ο ερμής, να μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες , εμείς μπήκαμε στη διαδικασία και σας παρουσιάζουμε τους πιθανούς των αντιπάλους της ομάδας. 
 

ΕΠΣ Φλώρινας  - Ερμής Αμυνταίου
ΕΠΣ Καστοριάς - Καστοριά
ΕΠΣ Κοζάνης - Μακεδονικός Φούφα, Εορδαϊκός, ΑΕΠ Καραγιαννίων
ΕΠΣ Γρεβενών - Πυρσός Γρεβενών
ΕΠΣ Ηπείρου - Δόξα Κρανούλας
ΕΠΣ Θεσπρωτίας - Θεσπρωτός, Αστέρας Παραποτάμου
ΕΠΣ Άρτας  - ΑΕ Καραϊσκάκης, Αμβρακία Κωστακιών, Σκουφάς Κομποτίου
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας  - Τηλυκράτης, Εθνικός Φιλιππιάδας, Πανλευκάδιος
ΕΠΣ Κέρκυρας - ΑΕ Λευκίμμης 

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας - Νέος Αμφίλοχος 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Με το καλό να έρθει ,βέβαια τα μαντάτα είναι δυσάρεστα για τον άλλο σύλλογο της πόλης που ετοιμάζεται να βαρέσει κανόνι και δεν μιλάει κανείς .Ολοι μούγκα μέχρι στιγμής !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .