...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση απο το Επιμελητήριο Φλώρινας...

Το Επιμελητήριο Φλώρινας καλεί τα μέλη του τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου, σε διαβούλευση, εν όψει του αναπτυξιακού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα.

Θεωρούμε πολύ σημαντικές τις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου για το παρόν και το μέλλον της Π.Ε. Φλώρινας, μιας περιοχής που η επιχειρηματικότητα μετράει τις πληγές της από την ανεργία και οι υποδομές της αποδυναμώνονται.
Σκοπός και στόχος της διαβούλευσης θα πρέπει να είναι η επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας και η ενδυνάμωση της με ειδικά εργαλεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες της περιοχής μας. Με προτάσεις ανάπτυξης και διεκδίκησης σχεδιάζουμε το μέλλον αποφασίζοντας για τον τόπο μας.
Διεκδίκησε, προγραμμάτισε, σχεδίασε το μέλλον του τόπου σου. Ας μη μείνουμε θεατές, μας αφορά.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .