Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας και εκπροσώπους των συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Φλώρινας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας και εκπροσώπους των συμβασιούχων εργαζομένων του Δήμου Φλώρινας συναντήθηκε την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα αιτήματα των συμβασιούχων αναφορικά με τη συνέχιση της εργασίας τους στον Δήμο Φλώρινας, σε καίριες θέσεις. Ο κ. Δήμαρχος, ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και η Δημοτική Αρχή στο σύνολό της, στηρίζει τους εργαζομένους και τα αιτήματα αυτών, καθώς με την εργασία τους συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Ανέφερε, επίσης, ότι σύντομα ο Δήμος Φλώρινας θα υπογράψει νέες συμβάσεις με τους συμβασιούχους, όπως προβλέπεται και με τον νέο νόμο που θα εκδοθεί, ώστε να διασφαλιστεί η εργασία τους αλλά και η αμοιβή τους χωρίς τη δημιουργία προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .