ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Η Ν.Δ. θυμήθηκε το Ε.Σ.Υ.  στη Δυτική Μακεδονία

Μετά από τόσα χρόνια αποδόμησης, λεηλασίας και υποστελέχωσης των δομών υγείας στην Δυτική Μακεδονία, η ΝΔ ανακάλυψε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και εντόπισε μάλιστα δια στόματος του υπεύθυνου τομεάρχη Υγείας κ. Οικονόμου κενά και προβλήματα αλλά και υποστελέχωση των Νοσοκομείων.

Την ίδια ώρα που ο κ. Οικονόμου έχυνε κροκοδείλια δάκρυα στην περιοχή μας και ανακάλυπτε την πρωτοβάθμια περίθαλψη, στην βουλή διαδραματίζονταν οι άλλες στιγμές του δράματος με τους μάρτυρες να καταθέτουν για τα διαχρονικά εγκλήματα που διέπραξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις στον χώρο της υγείας.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τα έργα και τις ημέρες της δικής τους διακυβέρνησης και τις πολιτικές επιλογές που είχαν σαν στόχο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και επεδίωκαν την κατάρρευση του, μία συνειδητή επιλογή που οδηγούσε στην απαξίωση και την εκχώρηση του στα ιδιωτικά συμφέροντα.
-Να θυμηθούμε τις αναξιοκρατικές επιλογές των διευθυντών και τα πλαστά πτυχία;
-Τον βιοιατρικό εξοπλισμό που αγόραζαν με τα χρήματα του ελληνικού λαού και ήταν σε αχρηστία;
-Τους διαγωνισμούς και τις υπερτιμολογήσεις;
-Τα ασθενοφόρα που δεν παραδίδονταν γιατί δεν τα έβρισκαν στις μίζες;
-Το κλείσιμο των κλινικών και την μεταφορά ασθενών μέσα στην νύχτα;
-Τα πεντάευρα και τις υψηλές χρεώσεις σε ανασφάλιστους που είχαν αφεθεί στην μοίρα τους;
-Τις προσλήψεις που είχαν μπει στο «γύψο» για χρόνια οδηγώντας σε υποστελέχωση τα Νοσοκομεία ή το λιγοστό προσωπικό που αγωνίζονταν να φέρει εις πέρας μέσα σε απάνθρωπες συνθήκες;
Δεν ζούμε στην χώρα των λωτοφάγων όπως νομίζει ο κ. Οικονόμου και η ΝΔ. Ο λαός της περιοχής μας έχει μνήμη και κρίνει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες αυτής της κυβέρνησης που μέσα σε δύο χρόνια βήμα προς βημα κατάφερε να υποστηρίξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και να διασφαλίσει το Δημόσιο Αγαθό της Υγείας σε όλους τους πολίτες.
Θα έπρεπε να πληροφορηθεί ο κ. Οικονόμου, ότι:
-Οι διοικήσεις των νοσοκομείων για πρώτη φορά έγιναν με αξιοκρατικές κρίσεις.
-Έγιναν 240 περίπου προσλήψεις ιατρικού, μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια νοσηλευτικού και τεχνικού προσωπικού, στις δομές της ΔΜ.
– ΟΛΟΙ οι πολίτες πλέον έχουν πλήρη πρόσβαση στις δομές υγείας, ανακτώντας την αξιοπρέπεια τους.
-Τελείωσε η κατασπατάληση πόρων, όπως τελείωσαν και οι «μίζες» στον χώρο της υγείας.
-Παρελήφθησαν τα καινούρια ασθενοφόρα και συγκροτείται το ΕΚΑΒ ΔΜ το οποίο λειτουργεί πλέον σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο άρτια εξοπλισμένο.
-Προχωράει η σύσταση πραγματικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για πρώτη φορά από την ίδρυση του ΕΣΥ.
-Εκσυγχρονίζονται οι κτιριακές δομές και ο τεχνικός εξοπλισμός, ενώ σε Νοσοκομεία της περιοχής μας λειτουργούν ήδη ενεργειακά πάνελ προς όφελος της ενεργειακής αυτονομίας των Νοσοκομείων.
Τέλος υπάρχει η πολιτική βούληση από αυτή την κυβέρνηση, το Δημόσιο Σύστημα Υγείας να λειτουργήσει ανταποδοτικά προς όφελος της κοινωνίας η οποία έκανε τις επιλογές της και δεν θα σας επιτρέψει να γκρεμίσετε για άλλη μια φορά αυτά που χτίζει με τόσο κόπο.

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ24 Ιουνίου 2017 στις 9:35 π.μ.

    Εάν προσέξατε σε μία βιντεοσκοπηση στο νοσοκομείο Φλώρινας ένας εκ της πολυπληθούς συνοδείας του κ.ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ του ξέφυγε ή το είπε ξεκάθαρα

    "καλύτερα να το κλείσουμε για να κερδίσουμε χρήματα".

    Εάν κοστολογούν τις ανθρώπινες μας ζωές σε μία παραμεθόριο ακριτική περιοχή ειδικά στην Φλώρινα ως στεγνές οικονομικές μονάδες λές και παίζουν τζόκερ στο χρηματηστήριο οικονομικών αξιών, ειλικρινά λυπάμαι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ των δηλώσεων τους...

    Τα συμπεράσματα δικά σας και όσων έχουν ακόμη μυαλό στο κεφάλι τους διότι αν πώ και άλλα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eνεργός Συρυζαίος. Διαλύσατε τα πάντα με την ανικανότητα σας και προσφεύγετε στην κλασσική σας μέθοδο την λασπολογία.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΕΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ24 Ιουνίου 2017 στις 11:44 μ.μ.

      Όχι "αγαπητέ ή αγαπητή" 5.54 δεν έχω υπογράψει με κανένα πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα καμία σύμβαση ούτε είμαι γυρολόγος από κόμμα σε κόμμα ..... για να λέω ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ την άποψη μου.

      Είστε εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα και με λόγια και με πράξεις και πρόσφατα με αυτούς και με προηγούμενους κατά το παρελθόν .

      Το μόνο που με νοιάζει είναι οι άνθρωποι μου που όταν δεν θα έχουν χρήματα ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - με τα μυαλά που κουβαλάτε.

      Το είπε ξεκάθαρα

      "καλύτερα να το κλείσουμε για να κερδίσουμε χρήματα".

      Προκαλώ τους υπεύθυνους του συγκεκριμένου ενημερωτικού χώρου να αναρτήσουν το σχ βίντεο για να το ξανακούσουν όλες και όλοι τι ακριβώς είπε...



      Καληνύχτα και καλό σας ξημέρωμα.

      Διαγραφή
    3. Ένεργε Συριζαίε το κόμμα σου διέλυσε τα δημόσια νοσοκομεία. Με την ανικανότητα και την χαζομάρα που σας διακρίνει. Κυβέρνηση είναι Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς, κατάλαβε το.

      Διαγραφή
  2. Ενεργέ Φλωρινιώτη πηγαίνε σε κανένα καμπίγκ του Σύριζα καλύτερα να λές τις χαζομάρες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς το είπε κύριε Αντωνιάδη (βουλευτή της ΝΔ) ο αναπλ. τομεάρχης Υγείας που έκλεινε το μάτι σε μία κυρία ??

    "κι άμα το κλείσουμε θα μας περισσέψουν ( λεφτά )"

    Αυτά τα γνωρίζουν οι κάτοικοι της Φλώρινας ( των Πρεσπών και του Αμυνταίου ) ;;;

    Αυτά σχεδιάζει η ΝΔ για την Υγεία στον νομό μας;

    Είναι ενήμεροι για όσα είπατε ονκάμερα ο κ Μητσοτάκης και ο...καταγόμενος από την Κλεισούρα ( μου διαφεύγει το όνομα του ) που έρχεται συχνά ΄για...τουρισμό στα μέρη μας ;;;;;





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθεύει ότι είδαμε να σας συνοδεύουν και φωτογραφηθήκατε μάλιστα με πρώην μέλη του σύριζα και του πασόκ κατά την περιοδία σας;;;

    Θέλουμε να μάθουμε τα είπαν όπως τους βολεύει η όπως σας ικανοποιούσαν ;

    Δυστυχώς με την επίσκεψη σας ΄κανένα οφελος δεν προέκυψε ούτε για το νοσοκομείο ούτε κάν για την ΝΔ που υποτίθετε υπηρετάτε αλλα αντιθέτως υπονόμευσατε με χειρότερο τρόπο και τα δύο με τις δηλώσεις σας.

    Με λίγα λόγια ήσασταν όλοι εκτός τόπου κι εκτός χρόνου. Ούτε κάν αγγίξατε το κρίσιμο θέμα που για έναν μονοψήφιο αριθμό ιατρών το νοσοκομείο παρουσιάζει την εικόνα που έχει .

    Την επόμενη φορά σας προσκαλούμε και πάλι να ρθείτε για προεκλογικό τουρισμό μια και ο τόπος μας ενδεικνυεται για τουρισμό πάσης μορφής ακόμη και να σας ξεναγήσουμε στο αρχαιολογικό μουσείο να δείτε τα αξιοθέατρα του Αριστοτέλη της Ευξείνου Λέσχης κλπ κλπ κλπ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συριζακια έρχεται η ώρα σας 3 κόμμα και πολύ είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τεμπελόσκυλα που λουφάζουν στο ΚΑΦΚΑ σας τα ειπανε αυτά;Φοβήθηκαν μήπως γυρίσουν στις πραγματικές θέσεις τους και δουλέψουν πραγματικά ή μήπως μπει ιδιώτης εκει και πάψει η λούφα των τριών και βάλε νοσηλευτών για να κρατάνε έναν ασθενή να φάει. Αυτό είναι σκάνδαλο Συριζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .