Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Κινητοποίηση και επίσκεψη των συμβασιούχων στο δήμο Φλώρινας

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας στηρίζει την 48ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει οι συμβασιούχοι του δήμου Φλώρινας στους τομείς Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Κοιμητηρίων και παρέστει στη σημερινή κινητοποίηση όπου πραγματοποιήθηκε, συμβολικά αποκλείστηκε το αμαξοστάσιο και στη συνέχεια  ακολούθησε πορεία προς το κτίριο του Δημαρχείου.


Στο δημαρχείο Φλώρινας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους αντιδημάρχους κ. Αλεξιάδη και κ. Λουκά όπου κατετέθηκαν  τα αιτήματα των εργαζομένων.

Μετά από συζήτηση και ανταλλαγές απόψεων συμφωνήθηκε όπως πραγματοποιηθεί  εντός των επόμενων ημερών συνάντηση με το δήμαρχο Φλώρινας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παραπάνω αντιδήμαρχοι κατανοώντας το πρόβλημα εξέφρασαν την στήριξή τους στον αγώνα των συμβασιούχων.

2 σχόλια:

  1. Γιατί δε λέτε την αλήθεια στους συμβασιούχους? Ποια αλήθεια; Ότι στο ελεγκτικό συνέδριο, προσέφυγε η ΚΕΔΕ με Πρόεδρο τον Πατούλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταμάτα τα παραμύθια. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους παραμύθιαζε και τους έταζε μονιμότητα.

      Διαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .