Αχτσιόγλου: Θα προχωρήσουμε άμεσα στην κλήρωση των εργατικών κατοικιών

«Θα προχωρήσουμε άμεσα στην κλήρωση των εργατικών κατοικιών που είναι αδιάθετες και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει οι σημερινοί οικιστές θα γίνουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους» δήλωσε από την Φλώρινα η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου. 

 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε ότι το υπουργείο «έχει διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για το πρόβλημα που χρονίζει τα τελευταία 35 χρόνια και αφορά την κατάσταση των εργατικών κατοικιών σε όλη την χώρα».

Ανέφερε ότι με ευνοϊκές ρυθμίσεις «θα δώσουμε την δυνατότητα σε όσους είχαν συνάψει δάνεια από τον ΟΕΚ με ευνοϊκούς όρους να προχωρήσουν στην αποπληρωμή τους».
Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη ανέφερε ότι ο οργανισμός κληρονόμησε πολύ δύσκολες περιπτώσεις και εκκρεμότητες από τον ΟΕΚ που αφορά πέντε οικισμούς σε όλη την χώρα «όπου προσπαθούμε να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις».

Αυτή την ώρα η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου συμμετέχει σε εκδήλωση όπου ενημερώνει τους δικαιούχους εργατικών κατοικιών για τις πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργείου Εργασίας, που αφορούν την έκδοση οριστικών παραχωρητηρίων, τη μείωση της τιμής παραχώρησης και τη ρύθμιση της αποπληρωμής των οφειλών τους με ευνοϊκότερους όρους.

πηγή: dikaiologitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ
    ΦΤΑΝΕΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασέ μας ρε γατάκι που σε έκαναν και υπουργό. Με τι προσόντα αλήθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον βρήκε κάποια λύση σε ένα πρόβλημα ετών . αλλά μάλλον ακόμα εθελοτυφλούν ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνεις τι λες;;;; Οι άνθρωποι είναι εντελώς άσχετοι....

      Διαγραφή
    2. Σχετικοί ή άσχετοι εμένα με ενδιαφέρει να βρεθεί λύση όπως βρέθηκε στο ζήτημα του σπιτιού μου. Τώρα σε άλλα θέματα το ποσο άσχετοι είναι το γνωρίζω κ εγώ όπως όλοι.

      Διαγραφή
  4. ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .