Πρωταθλήτρια η Ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας

Την 25 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι Τελικοί αγώνες του 10ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός. 

Για το έτος 2017, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε, η ομάδα του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, δεύτερη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ, τρίτη η ομάδα του Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε., τέταρτη η ομάδα του Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, πέμπτη η ομάδα του ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΕΤΟΥ και έκτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες για την επιτυχία τους, αλλά και όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στο ανωτέρω Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ΄ αυτό, αναδεικνύοντας έτσι την συναδελφικότητα, την αγαστή συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των μελών μας.
Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Τουρνουά ξεκίνησε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, με τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.

Η Διεύθυνση του BALLΑ D' ORO τίμησε με πλακέτες τους ΕΥΓΕΝΙΑΔΗ Στυλιανό και ΜΠΑΡΟ Γεώργιο για την πρωταρχική ιδέα και την διοργάνωση του Τουρνουά. Συγκεκριμένα, ο ΜΑΝΟΣ Παντελής βράβευσε τον πρώτο και ο ΜΑΝΟΣ Γεώργιος βράβευσε τον δεύτερο.
Στην ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, την αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμάς. Στην ομάδα του ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΕΤΟΥ το αναμνηστική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φλώρινας, κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Κωνσταντίνος. 
 
Η απονομή βραβείου στην ομάδα του Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, 4η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Φλώρινας κ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Νικόλαο. 

Η απονομή βραβείου στην ομάδα του Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε., 3η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. ΜΠΙΡΟ Στέφανο.

Η απονομή τιμητικών μεταλλίων και του αναμνηστικού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Τ.Σ.Φ. Κάτω Κλεινών, 2η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Βουλευτή της Ν.Δ. Φλώρινας κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Ιωάννη.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ του Τουρνουά. Στο 10ο Τουρνουά πρώτος σκόρερ με 11 γκολ αναδείχθηκε ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος της ομάδας του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Την απονομή πραγματοποίησε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γεώργιος.

Επίσης βραβεύτηκε ο ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ Ιωάννης για την ανιδιοτελή προσφορά του – διαδικτυακή κάλυψη των Τουρνουά. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας κ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης. 

Τα τιμητικά μετάλλια και το κύπελλο στους ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας ομάδας, του Τ.Α. Φλώρινας, απένειμε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας κ. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος.
Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμά, για την προσφορά του στο Τουρνουά διαθέτοντας διαιτητές στους αγώνες και ιδιαιτέρως τον κ. ΚΑΤΗ Αθανάσιο, ο οποίος διαιτήτευσε στους περισσότερους αγώνες του Τουρνουά. 

Επίσης, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του συγκροτήματος BALLΑ D' ORO για τις υπηρεσίες που παρείχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά, για την άψογη εξυπηρέτησή τους και για την προσφορά των κυπέλων και των αναμνηστικών μεταλλίων που απονεμήθηκαν στις ομάδες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. ΜΠΑΡΔΑΚΑ Πέτρο που πρόσφερε καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ποδοσφαιριστές.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του τοπικού και ηλεκτρονικού Τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά την όλη διοργάνωση και ιδιαιτέρως τον κ. ΦΙΛΟ Νικόλαο ο οποίος έχει καλύψει φωτογραφικά και ειδησεογραφικά όλα τα Τουρνουά.-

ΤΟ Δ.Σ.




-Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε. – Α.Τ. ΝΙΚΗΣ: 4-2
10΄ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 1-0
13΄ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 2-0
22΄ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 2-1
33΄ ΓΚΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 3-1
38΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/ΟΠΚΕ): 4-1
49΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 4-2

-Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ: 6-3
1΄ ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ): 0-1
10΄ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 1-1
12΄ ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 2-1
15΄ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 3-1
17΄ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ): 3-2
25΄ ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ): 3-3
40΄ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 4-3
56΄ ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 5-3
59΄ ΚΟΥΤΣΙΠΕΤΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 6-3

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ: Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ 9ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
  1. Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
  2. Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
  3. Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.
  4. Α.Τ. ΝΙΚΗΣ
  5. ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ
  6. Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ
ΤΕΛΟΣ 10ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
8Χ8 ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια