Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΛΕΒΑΙΑΣ.

 Το παιχνίδι στην παιδική χαρά αποτελεί, ειδικά για την Ελλάδα με τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, πολύ συχνή διέξοδο στην καθημερινή ανάγκη του παιδιού για παιχνίδι. Δεν είναι σπάνιες, όμως, οι φορές που το παιχνίδι μετατρέπεται σε δυσάρεστη εμπειρία λόγω κάποιου τραυματισμού.


Ο Δήμος Αμυνταίου στην προσπάθεια αναβάθμισης της ασφαλής λειτουργίας της παιδικής χαράς του χωριού μας έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενεργείς ανακατασκευής και περίφραξης . Η παιδική χαρά θα παραμείνει κλειστεί για τις επόμενες 10 μέρες περίπου προκειμένου να γινούν εργασίες που είναι απαραίτητες για την πιστοποίηση μιας ασφαλούς παιδικής χαράς .
 

Ο εξοπλισμός της παιδικής χαράς πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένος και καταλληλά τοποθετημένος για ατομικό ή ομαδικό παιχνίδι. Τα υλικά του εξοπλισμού πρέπει να έχουν ελεγχθεί, ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις προτύπων του ΕΛΟΤ .Οι παιδικές χαρές που θα ολοκληρώνονται με αυτό τον τρόπο, θα είναι πιστοποιημένες και απόλυτα ασφαλείς.
 

Ζητάμε την κατανόησή σας, καθώς σύντομα η Παιδική Χαρά θα είναι και πάλι λειτουργική .

 ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΒΑΙΑΣ
 ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .