Καταγγελία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμυνταίου

Άλλο ένα νεκρό ζώο(ζαρκάδι) στην παλιά Ε.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


          Δυστυχώς- και παρά την πρωτοβουλία του συλλόγου μας για τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων- σήμερα 21/6/2017 ακόμα ένα ζώο(ζαρκάδι) της άγριας φύσης βρήκε άδοξο τέλος από διερχόμενο όχημα στην παλιά Ε.Ο. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο ύψος του ΚΛΕΙΔΙΟΥ.
Το άτυχο ζώο εντόπισε ο πρόεδρος του ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ κ.Νταμπίζας Στέλιος και αμέσως κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Κάνουμε έκκληση σε όλες και όλους τους φίλους οδηγούς  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο συγκεκριμένο τμήμα της διαδρομής από και προς Φλώρινα μιας και πέρα από την προστασία των άγριων ζώων υπάρχει σοβαρός κίνδυνος και για την ασφάλεια όλων μας.


Για το  Δ.Σ του Κ.Σ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

                                                                                                                  

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Πρόεδρε ενημερώστε τον κόσμο με απλα βήματα τι πρεπει να κανει καποιος αν χτυπήσει ενα ζώο. Δεν υπάρχει ενημέρωση πουθενά, μπορεί να απευθυνθεί κάπου (τηλ κλπ), υπάρχει κάποιος φορέας (υπηρεσία, κτηνιατείο???). Εστω κάποιος χτυπά μια γάτα τι κανει άμεσα? ο κόσμος δεν ξέρει πως να αντιδράσει... να σηκωθεί να φύγει? να κατσει να την κοιταζει? δεν υπάρχει κατι να κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .