Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Λήξη του προγράμματος προπονήσεων ΑΟΦ ‘άνοιξη 2Ο17’ στην Μπέλα Βόντα-Πρέσπες

 Με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση που σηματοδοτεί και το  τέλος του προγράμματος Ανοιξιάτικων προπονήσεων του ΑΟΦ. Συγκεκριμένα η 15μελής αποστολή, απόλαυσε την Κυριακή 25/6 μια πανέμορφη ποδηλατική-ορειβατική εκδρομή που ειχε αφετηρία την Φλώρινα και τερματισμό τις Πρεσπες, με ενδιάμεσα περάσματα απο Βίγλα-Αυχένα Μπέλα Βόντα-Αγ.Γερμανό-Λαιμό-Λίμνη Μ.Πρέσπα όπου και εκμεταλλευόμενη τον ιδιαίτερα ζεστό καιρό, δροσίστηκε στα νερά της.
Ενημερωτικά, ο ΑΟΦ:
·       πραγματοποίησε για την Άνοιξη 2017 στο σύνολό τους 40 προπονήσεις που αφορούν ποδηλασία-Ορειβασία-Τρέξιμο-Ρόλλερ σκι-Δύναμη-Ιππασία.
·       ‘Έλαβε μέρος με 50 συμμετοχές συνολικής αγωνιστικής παρουσίας, σε 6 ποδηλατικούς αγώνες (Διασυλλογικούς-Open),ενώ για τις προπονήσεις και την συνοδεία στους αγώνες βοήθησαν οι προπονητές Λούκαρης Νίκος και Τίτας Χρήστος.
 ·       Ήδη οι προπονήσεις εκμάθησης και μύησης μικρών αθλητών στο αγώνισμα του Σκι Δρόμων Αντοχής,έχουν ξεκινήσει για πρώτη χρονιά τόσο νωρίς με ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό αθλητών και πραγματοποιούνται ανελλιπώς στον ποδηλατοδρόμο Φλώρινας.
·       Ο ΑΟΦ αναχωρεί για την κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στις 3/7/2017 για το θεσμοθετημένο πλέον SUMMER CAMP του, που θα πραγματοποιηθεί  για 7η συνεχώμενη χρονιά.

Official site AOF:www.aoflor.gr


το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .