...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

«Η ενέργεια και τα νερά είναι δημόσια αγαθά, θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κατά τη σύσκεψη για το συντονισμό του συλλαλητηρίου της Παρασκευής + Video

Ευρεία σύσκεψη για το συντονισμό του συλλαλητηρίου της Παρασκευής 7 Απριλίου και των περαιτέρω ενεργειών, ώστε ο αγώνας της περιοχής να δικαιωθεί, με συνέπεια στην απόφαση και το ψήφισμα του πρόσφατου Περιφερειακού Συμβουλίου που διαμηνύει ότι τα νερά και η ενέργεια δεν πωλούνται, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

Την πρωτοβουλία της σύσκεψης για τη δημιουργία συντονιστικού οργάνου που θα έχει και την ευθύνη των περαιτέρω ενεργειών, είχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φώτης Κεχαγιάς. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας, αυτοδιοικητικοί, συνδικαλιστές, επιμελητήρια, φορείς και εκπρόσωποι επαγγελματικών κλάδων από όλη τη Δυτική Μακεδονία.
«Η σημερινή συνάντηση είναι συνέχεια της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που δυστυχώς πήραμε κατά πλειοψηφία, χωρίς την ψήφο των παρατάξεων του Γ. Δακή, της Γ. Ζεμπιλιάδου και του Γ. Βήττα. Σήμερα, επιχειρούμε με όλους τους φορείς να συντονίσουμε καλύτερα τις ενέργειές μας, προκειμένου να ανατρέψουμε αυτό που δρομολογείται από τους θεσμούς και αφορά στην πώληση μονάδων της περιοχής μας. Για εμάς οι εντολές που έχουμε πάρει από τους Δυτικομακεδόνες αποτελούν τα αδιαμφισβήτητα προτάγματά μας. Οι αγώνες μας θα ενισχύσουν τη διαπραγμάτευση και θα στείλουν ένα μήνυμα για το τι σημαίνει ενέργεια και νερά. Σήμερα όλη η Περιφέρεια θα πρέπει να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και προάσπισης των δημοσίων αγαθών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.


Όλοι στο συλλαλητήριο για τη ΔΕΗ, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, στις 6 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.


BINTEO
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .