...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Παγκόσμια ημέρα Παιδικού Βιβλίου από το Δημοτικό Σχολείο Αετού (Φωτογραφίες)

Την Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Δημοτικού Σχολείου  Αετού, το οποίο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου πραγματοποίησε εκδήλωση για τη σημασία του παιδικού βιβλίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μαθητές με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού παρουσίασαν αγαπημένους συγγραφείς της παιδικής λογοτεχνίας , μύθων και παραμυθιών.
 Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο από την επίσκεψη των μαθητών στη Βιβλιοθήκη και στο Λαογραφικό Μουσείο Αμυνταίου (14/03/2017). Η εκδήλωση έκλεισε στον προαύλιο χώρο του σχολείου με την παρουσίαση των δικαιωμάτων του Αναγνώστη και παιχνίδια κίνησης με θέματα «τίτλους παραμυθιών».
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Νάτσης Γιάννης, ο οποίος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία αλλά και για το σύνολο των εκπαιδευτικών δράσεων που πραγματοποιούνται,  η Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Κοσμοπούλου Αρετή και η εκπρόσωπος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Νάντση Αθηνά.

Εκ του Γραφείου ΔημάρχουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .