...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨: Η προσπάθεια στρέβλωσης του απολύτως σαφούς, μας προβληματίζει

Στον επίλογο του τελευταίου (Νο70) από τα ενημερωτικά σημειώματα που συντάσσει ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε, Παντελής Καραλευθέρης αναφέρεται ρητώς

 
«Συνάδελφοι. Η αντίθεσή μου στην πώληση του ΑΔΜΗΕ ήταν και είναι δεδομένη, εκφράστηκε ως τώρα με την καταψήφιση του Δ.Σ. όλων των αποφάσεων υπέρ της πώλησης του ΑΔΜΗΕ και με την προσφυγή μου σε ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην πώληση όπως και με την συμμετοχή μου σε όλες τις δράσεις ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Συνεχίζω να δηλώνω πως η πώληση του ΑΔΜΗΕ είναι αρνητική για τη χώρα αλλά και για τη ΔΕΗ. Στην τοποθέτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας επιχειρηματολόγησα ενάντια στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ λέγοντας πως γιατί να προχωρήσω στην συνολική πώληση και της ΔΕΗ αφού ούτως η άλλως έχουν συμφωνήσει και δρομολογήσει την υποχρεωτική πώληση του ΑΔΜΗΕ. Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις του Συνδικάτου και της παράταξής μου με δεσμεύουν». 
 
Συνεπώς, όστις επιχειρεί να ερμηνεύσει με διαφορετικό τρόπο τα όσα αναφέρονται παραπάνω, άλλα συμφέροντα εξυπηρετεί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .