Το Μέτωπο Νίκης καθιστά τους Τσίπρα - Καμμένο υπεύθυνους για την καταστροφή του εθνικού πλούτου των Ελλήνων

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις επιταγές του Μνημονίου και με μπροστάρη τον Αλέξη Τσίπρα, προχωρά στην άνευ όρων εκποίηση της ΔΕΗ.
Μια ενέργεια που θα στοιχίσει στη χώρα κοινωνικά, οικονομικά και ηθικά αφού η επιχείρηση αποτελεί πυλώνα κοινωνικής συνοχής και συμβάλει στην διαφύλαξη της Εθνικής κυριαρχίας, εξασφαλίζοντας στη χώρα ενεργειακή επάρκεια.


Η ΔΕΗ είναι μια επιχείρηση που από τη φύση της θα μπορούσε να αποτελεί υπόδειγμα ευρωστίας και ευμάρειας.
Δυστυχώς, οι πολιτικές των κυβερνήσεων συνετέλεσαν, ώστε η επιχείρηση να γνωρίσει δημοσιοοικονομικό εκτροχιασμό και ουσιαστικά να έχει χρεοκοπήσει.
Σήμερα, έχοντας συστηματικά απαξιώσει την επιχείρηση, την ξεπουλάνε στην κυριολεξία και εκχωρούν το αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να απολαμβάνουν φθηνή και επαρκή ενέργεια.
Οι συνθήκες γίνονται ακόμη χειρότερες για τους εργαζομένους στην επιχείρηση αλλά και στους πολίτες της Κοζάνης, της Φλώρινας, του Αμυνταίου και της Μεγαλόπολης που βιώνουν τα αποτελέσματα της δραστηριότητας της επιχείρησης.
Οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της επιχείρησης βιώνουν τον κατακερματισμό των αποδοχών τους με συνέπεια να μην ανταμείβονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες.
Οι συνθήκες εργασίας στην επιχείρηση δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο με τις ελλείψεις σε προσωπικό, ενώ η συρρίκνωση των θέσεων εργασίας αυξάνουν την ανεργία σε απελπιστικά επίπεδα.
Οι ιδιώτες επενδυτές και «στρατηγικοί επενδυτές» συνέταιροι των τυχοδιωκτών επίορκων έσχατης προδοσίας πολιτικών, θα προσλαμβάνουν αλλοδαπούς με αποδοχές πείνας για να δουλέψουν στην επιχείρηση.
Οι εκ του πονηρού παρεμβάσεις από τους αξιωματούχους των Γερμανών κορυφώνονται με την σημερινή επίσκεψη του Σταθάκη στην Κοζάνη, λίγο πριν την εκχώρηση δημόσιας περιουσίας εθνικής στρατηγικής σημασίας στα συμφέροντα, με όρους ξεπουλήματος.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με «εκτελεστή» Υπουργό που ξεχνούσε εκατομμύρια χωρίς να τα δηλώσει, θέτει σε κίνδυνο την ενεργειακή ραχοκοκαλιά της χώρας και τα κυριαρχικά της δικαιώματα σε επικίνδυνες εποχές.
Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει και αποκαλύπτει τον τυχοδιωκτισμό, την ανεπάρκεια, την ανευθυνότητα, την προχειρότητα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου και τους καθιστά υπεύθυνους για την καταστροφή του Εθνικού πλούτου των Ελλήνων.
Το Μέτωπο Νίκης θα αγωνιστεί για την ανατροπή τους και την τιμωρία τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια