...Διαφημιστείτε στο blog Aνάποδοι. Επιλέξτε το διαφημιστικό πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και επικοινωνήστε μαζι μας στο email anapodoi@hotmail.gr...

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Διαμαρτυρια Αχλάδας στην επίσκεψη Σταθάκη στην Κοζάνη

Με πανό διαμαρτυρίας 'υποδέχτηκαν' οι κάτοικοι της Τ. Κ. Αχλάδαςτον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κ. Σταθάκη στην Κοζάνη.

Διαμαρτυρία με πανό πραγματοποίησαν κάτοικοι της Αχλάδας  στην προχθεσινή επίσκεψη του Κ. Σταθάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων της περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης. Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες για την κατάσταση που επικρατεί με τον διαμελισμό του χωριού απο τα ιδιωτικά ορυχεία,με όλες τις αρνητικές για το χωριό επιπτώσεις που συνεπάγονται και την ολοκλήρωση της καταστροφής τους με την απόφαση του Υπουργού της έκδοσης 3 ΦΕΚ για τον οικισμό, κρέμασαν στην είσοδο της ΖΕΠ το πανό που έλεγε' ΤΑ 3 ΦΕΚ ΤΟΥ Κ. ΣΤΑΘΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΑ'. Στη συνέχεια ενσωματώθηκαν με το πλήθος των διαδηλωτών, όπου όλοι μαζί φώναζαν συνθήματα σε έντονα φορτησμένο κλίμα.


                   Νεολαία Τ.Κ.Αχλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν δημοσιεύονται σχόλια υβριστικού χαρακτήρα , που προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο και τα σχόλια που είναι γραμμένα σε Λατινικά .
Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές .